Moda Eğitiminde ‘Kariyer’ Farkı

Semih Yener Eğitim Kurumları’nı bünyesine katan Kariyer Eğitim Kurumları, moda ve kozmetik sektörlerine dönük eğitimdeki gücünü arttırdı.

  15 Ekim 2012 18:57 Pazartesi
Moda Eğitiminde ‘Kariyer’ Farkı

24 yılı aşkın süredir moda ve kozmetik sektörlerine yönelik 10 farklı branşta, 25 binden fazla sertifikalı profesyonel yetiştiren Kariyer Eğitim Kurumları,  20 yıllık geçmişe sahip moda eğitim kurumu Semih Yener Eğitim Kurumlarını bünyesine alarak, bu alandaki gücünü artırdı. Segmentindeki rakibini bünyesine katarak moda ve kozmetik eğitimi alanında İstanbul’un Anadolu yakasında eğitim veren tek kurum unvanını alan Kariyer, aynı zamanda Türkiye’nin ISO 9001 kalite belgesine sahip ilk ve tek moda ve kozmetik eğitim kurumu

Kariyer Eğitim Kurumları’ndan eğitimlerini başarılı bir şekilde tamamlayarak mezun olan öğrenciler Üstün Başarı Belgesi almaya hak kazanıyor. Sektörde önemli bir referans olarak kabul gören Üstün Başarı Belgesi’ne sahip olan mezun öğrencilere ise Kariyer Planlama Merkezi aracılığı ile yüzde 100 İş Garantisi sağlandığı dile getiriliyor. Eğitimini başarıyla tamamlayan fakat kendini sektör için yeterli görmeyen öğrencileri için ise 2. eğitimi ücretsiz olarak sunularak, sektöre donanımlı olarak adım atmasına olanak sağlanıyor.

Başarılı Bir Örnek; Fatma Gönay

Kariyer Eğitim Kurumları’nda 2009-2010 döneminde ‘Moda Tasarımı’ eğitimi alarak sektöre atılarak ünlü modacı Erol Albayrak ile bir yıl çalışan Fatma Gönay, kısa sürede kendi markasını oluşturdu. Gönay, 2012-2013 ‘AĞLARA TAKILAN KADINLAR - Karanlıktan Aydınlığa Hayata Dair’ isimli 40 parçalık yeni koleksiyonunda kadınların hayat sınavında karşılaştıkları zorlukları, bu sınavda nasıl mücadele ettiklerini anlatıyor. Siyah ve ekru renklerine yoğunlaşan ve tasarımlarına bunu yansıtan Gönay, kıyafetlerinde kadının gizemi, sadeliği ve çekiciliği bir o kadarda mücadeleci ruhunu yansıtıyor.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.