Mısırlı Tekstilciler TME2021 Fuarına Geliyor

Mısır Ticaret Odaları Federasyonu, Tekstil, Hazır Giyim ve Ev Tekstili Ticaret Odaları ile TME 2021 fuarı arasında işbirliği protokolü yapıldı.

  26 Ağustos 2021 09:00 Perşembe
Mısırlı Tekstilciler TME2021 Fuarına Geliyor

Mısır Ticaret odaları Federasyonu Tekstil, Hazır giyim ve Ev Tekstili  üreticileri Ticaret odaları adına  başkan Dr. Mohamed Abdel Salam ile TME 2021 fuarı arasında işbirliği protokolü yapıldı. ECR fuarcılıktan yapılan açıklamada 8-11 Eylül tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleştirilecek olan Uluslararası tekstil makineleri fuarı TME 2021 fuarının ziyaretçi promosyonu kapsamında gerçekleştirilen faaliyetler arasında Mısırlı iş adamlarının fuara ‘’Buyer’’ olarak getirilmesine ilişkin yapılan çalışmalar için işbirliği yapıldığı bildirildi.

Ticaret Bakanlığı Alım Heyeti Programı İçin Başvurduk

TME 2021 fuarı adına organizatör Ümit Vural yaptığı açıklamada ‘’ TME fuarı sektörün çok hareketli ve canlı olduğu bir dönemde gerçekleştiriliyor. Hem Türkiye pazarı hem de Yurtdışı pazarlar yerli ve yabancı tekstil makine üreticilerinin markajında. Mısır’da son dönemde yaptığı tekstil yatırımları ile dikkatleri çeken bir ülke. Mısırlı tekstilcilerin yeni teknoloji tekstil makinelerini görüp inceleyebilecekleri bir platform olan TME 2021 e ilgi duymalarından memnuniyet duyuyoruz. Yaptığımız çalışmalar neticesinde Mısır Ticaret odaları Federasyonu Tekstil, Hazır giyim ve Ev Tekstili  üreticileri Ticaret odaları başkanı Dr. Mohamed Abdel Salam liderliğinde kalabalık bir iş adamı grubunu ‘’Buyer’’ ziyaretçi programımıza dahil oldu. Fuara Özbekistan, Mısır ve İran başta olmak üzere tekstil üretiminin yoğun olduğu bölgelerden ziyaretçi çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu kapsamda Ticaret bakanlığımızın alım heyeti programı için gerekli girişimlerimizi yaptık, çok kısa bir süre içerisinde bu başvurumuzda sonuçlanacak.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.