MIPEL Fuarı Türk Katılımcıları Bekliyor

İtalyan Ticaret Odası 16-19 Eylül tarihlerinde düzenlenecek MIPEL Uluslararası Çanta, Deri Ürünleri ve Aksesuarları Fuarı’na katılmak isteyen Türk firmalarına her türlü destek ve kolaylığın sağlanacağını açıkladı.

  07 Ağustos 2018 01:00 Salı
MIPEL Fuarı Türk Katılımcıları Bekliyor
16-19 Eylül 2018 tarihlerinde İtalya’nın Milano kentinde düzenlenecek MIPEL-Uluslararası Çanta, Deri Ürünleri ve Aksesuarları Fuarı, katılımcı Türk firmalarını bekliyor. İtalyan Ticaret Odası yetkilileri tarafından yapılan açıklamada, oda olarak, bu organizasyonda yer almak isteyen firmalara her türlü destek ve kolaylığın sağlanacağı bildirildi. MIPEL fuarının, bir önceki 113’üncü edisyonu 11-14 Şubat 2018 tarihlerinde, 400 firmanın katılımıyla toplamda 15 bin profesyonel ziyaretçinin iştiraki ile gerçekleştirildi. 20 bin metrekarelik bir alanda düzenlenecek olan önümüzdeki edisyonda ise 400’ün üzerinde katılımcı firma ve 20 binden fazla profesyonel ziyaretçi bekleniyor. İtalya ile birlikte 21 ayrı ülkeden fuara katılım olacağı açıklandı. Türkiye’nin en çok deri mamulü ürünlerini ihraç ettiği ülkelerin başında gelen Rusya’nın 7 firma ile yer alacağı MIPEL’de, Almanya da aynı ayıda firma ile stant açacak. Organizasyonun düzenleneceği İtalya’dan ise 194 firma açtığı stantlarda ürünlerini sergileyecekler. İtalyan Ticaret Odası 1885 yılında Türk ve İtalyan işadamlarınca kurulmuş ve Merkezi İstanbul’da olmakla beraber Ankara Büyükelçiliği’nde de şubesi olan ve yaklaşık 700 üyesi bulunan bir dernektir. İtalya ve Türkiye arasındaki ticari ilişkileri geliştirmek ve güçlendirmeye yönelik sayısız faaliyetler gerçekleştiren Oda, MIPEL Fuarı’na katılmak isteyen Türk firmaların talebini bekliyor.

YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.