Mimaki’ye FESPA 2019'da İki Ödül

Mimaki, FESPA 2019'da düzenlenen European Digital Press Association (EDP) Yıllık Ödül Töreni’nde iki ödül birden aldı.

  19 Temmuz 2019 00:00 Cuma
Mimaki’ye FESPA 2019'da İki Ödül

15 Mayıs Çarşamba günü Münih’te düzenlenen Avrupa’nın en büyük özel baskı fuarı olan FESPA Global Print Expo‘da, Avrupa Dijital Baskı Birliği (European Digital Press Association, EDP)’nin dijital baskıda öncü firmalara verdiği ödüllerde Mimaki, iki ödül birden aldı.

Önde gelen inkjet yazıcı ve kesim sistemleri üreticisi olan Mimaki, Tiger-1800B MkII adlı ürünüyle günün şampiyonuydu. Saatte 100 metrekareden fazla ruloya baskı yapan makine, “tekstil yazıcıları” kategorisinde birincilik ödülünü aldı.

Beş ana kategoride 100'ün üzerinde katılımın gerçekleştiği 13. EDP Ödülleri’nde 28 ödül sahibini buldu. Kalite, kullanıcı için değer ve çevresel etki dahil olmak üzere çok sayıda kriter sonucunda kazananlar, dijital baskı endüstrisindeki 20 önde gelen ticari yayıncı tarafından seçildi ve 25 Avrupa ülkesinde yarım milyondan fazla okura ulaştı.

Tiger Pro Serisi'nin bir parçası olan Tiger-1800B MkII, doğrudan baskı veya 385m2 / saat baskı hızıyla kağıt transferi için yüksek hacimli bir tekstil yazıcısıdır. Bu çok yönlülük ve hız, yazıcının 1200 x 1200 dpi'ye kadar baskı yapabilme becerisiyle eşleştirilir ve kullanıcıların üretimden ödün vermek zorunda kalmadan son derece yüksek kaliteli ürünler üretmelerini sağlar. Her türlü kumaş ve kağıdı işleyebilen yazıcı; goblenler, iç dekorasyon, moda ve konfeksiyon gibi geniş bir uygulama yelpazesinde kullanılabiliyor.

Mimaki Tiger-1800B MkII'nin diğer önemli özellikleri arasında MAPS (Mimaki Gelişmiş Geçiş Sistemi) ve NRS (Nozıl Kurtarma Sistemi) bulunuyor. MAPS, bir degrade oluşturmak için her geçişin kenarını yayarak baskı işlemi sırasında oluşan bantlamayı ve renk kaymasını önler. Bu özellik, yazıcının üretimi durdurmadan zarar görmüş püskürtme uçlarını, çalışan püskürtme uçlarıyla değiştirmesini sağlayan, yazıcının performansını artıran ve kullanıcı için üretkenliği ve kaliteyi artıran NRS ile birliktedir.

Mimaki Avrupa Ürün Müdürü Bert Benckhuysen, “Tiger-1800B MkII'mizin böyle prestijli bir ödül töreninde iki kategoride birden ilk sırada yer alması bizi çok mutlu etti” diyerek; “Piyasanın ihtiyaçlarını yakından takip ettiğimizin ve müşterilerimiz için ürünlerimizi geliştirmek adına sürekli çalıştığımızın bilincinde olmak, dijital tekstil baskısındaki gücümüzü ve konumumuzu doğruluyor.” açıklamasında bulundu.

Tekstil yazıcılarının iş akışını tam olarak kontrol etmelerine izin veren Tiger 1800B MkII ve TR Serisi; kaplama, baskı, buharlama ve yıkama makineleri için eksiksiz bir çözüm olarak ortaya çıkıyor. Mimaki, dört farklı üretim sürecini gerçekleştirmek adına farklı üreticilerden teknoloji ürünleri satın almak yerine, daha yüksek verimlilik ve kalite elde etmek için eksiksiz bir teknoloji uyumluluğu sağlıyor.

Benckhuysen, “Mimaki TR Serisi, tüm dijital tekstil baskısı süreçlerinde verimliliği ve kesim maliyetlerini arttırıyor.” diyerek; “Tek başına bir ürüne çözüm bulmak yerine tüm iş akışına çözüm bulmak çok daha istikrarlı ve güvenilir bir üretim hattı sunmamızı sağlıyor. Bu da daha fazla çalışma süresi sağlıyor. Üstelik müşterilerimizin, kalabalık içerisinde öne çıkmalarını sağlayabilecek ürünler tasarlamalarına ve buna odaklanmalarına olanak tanıyor.” ifadelerini kullandı.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.