Milano Unica 31. Edisyonuna Hazırlanıyor

Milano Unica 31. Edisyonu 7-9 Eylül 2020 tarihlerinde Fiera Milano Rho'da gerçekleştirilecek.

  22 Nisan 2020 19:53 Çarşamba
Milano Unica 31. Edisyonuna Hazırlanıyor

İtalyan tekstil ve aksesuar ticaret fuarı Milano Unica’nın 4-6 Şubat 2020 tarihlerinde düzenlenen 30. Edisyonu sonrası, 7-9 Eylül 2020 tarihlerinde de 31. Edisyonu gerçekleştirilecek. Fuar tarihinde şu an bir değişiklik olmadığını kaydeden fuar yetkilileri, katılım başvurusunun 14 Nisan tarihine kadar uzatıldığının duyurusunu yaptı.

Tüm dünyayı etkisi altına alan COVID19 salgını 30. Milano Unica Ediyonu’na katılımı da etkiledi. 4-6 Şubat 2020 tarihleri arasında Fiera Milano Rho'da düzenlenen İtalyan Tekstil ve Aksesuar Ticaret Fuarı Milano Unica'nın 30. Edisyonu’na katılım 2019 yıllıyla kıyaslandığında yüzde 2 oranında bir düşüş yaşandığı gözlemlendi.

“Taahhüdümüzün Çıtasını Daha da Yükseltmeliyiz”

Milano Unica Başkanı Ercole Botto Poala edisyona ilişkin yaptığı açıklamada “2019, endüstri için zor bir yıl oldu. Çin salgını, kuraklık ve Avustralya yangınlarıyla karşı karşıya kaldığımız iki olağanüstü doğa olayı göz önüne alındığında, 2020 yılı en ön planda auspices kontrolünde başlamadı. Aslında, hem ihracattan elde edilen gelirler hem de yün ve pamuk gibi temel hammaddelerin artan maliyetleri açısından belirsizlikler artmaktadır. Bununla birlikte, ürün ve süreçlerin sürdürülebilirliğini, yaratıcılıkla birlikte, sunduğumuz hizmetin merkezine koyarak, taahhüdümüzün çıtasını daha da yükseltmeliyiz. Ancak, değerinin salt bir sanal pazarlama aracına indirilmesini önlemek için sürdürülebilirliğin ölçülebilir ve karşılaştırılabilir bir sayıya çevrilmesi gerekir ” ifadelerini kullandı.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.