Mersan Paslanmaz Dünya Pazarındaki Yerini Sağlamlaştırmak İstiyor

25'i aşkın ülkeye makine üreten Mersan Paslanmaz Makine, ITMA 2019 fuarında 2. Salon C206 standında teknolojik yeniliklerini ve geliştirdiği ürünlerini ziyaretçilerine tanıtıyor.

  20 Haziran 2019 00:01 Perşembe
Mersan Paslanmaz Dünya Pazarındaki Yerini Sağlamlaştırmak İstiyor

1983 yılında Tekstil Finisaj Makineleri imalatı yapmak için kurulan Mersan Paslanmaz Makine, kurulduğu günden bugüne sahip olduğu bilgi ve tecrübeyi, müşterilerinin ihtiyaçlarına en uygun çözümlerin tespit ve temini için kullanıyor.

Çağdaş teknoloji ile donatılmış fabrika ve atölyelerinde tüm dünyada 25'i aşkın ülkeye makine üreten Mersan Paslanmaz, dünya üzerinde bulunan birçok temsilciliğiyle tüm dünyaya makine üretiyor, çevreye ve topluma katma değer sağlayacak ürünler tasarlıyor.

Teknik bilgiyi yaratıcılıkla harmanlayarak, modern teknolojinin ihtiyaç duyduğu ürünler üretmek hedefindeki Mersan Paslanmaz, Barselona'da düzenlenen ITMA 2019 fuarında Salon 2, C206 standında üretimlerini sergiliyor. Dünya pazarındaki yerini sağlamlaştırmak isteyen firma, teknolojik yeniliklerini ve geliştirdiği ürünlerini ziyaretçilerine tanıtıyor.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.