Memnun Makina Dünya Pazarındaki Payını Büyütmek İstiyor

Dünyanın birçok ülkesinde müşterisi bulunan Memnun Makina, ITMA 2019 Barselona'da Salon 2 C210 numaralı standında yeniliklerini sergiliyor.

  21 Haziran 2019 00:00 Cuma
Memnun Makina Dünya Pazarındaki Payını Büyütmek İstiyor

Tüm dünyada 1979'dan beri sürekli makine üretmekte olan Memnun Makina, güvenilir ve deneyimli kadrosuyla tekstil boyama ve terbiye makineleri konusunda kendini kanıtlamış bir firma olarak Avrupa, Orta Doğu, Türki Cumhuriyetler, Asya ülkeleri ve Türkiye'deki dev firmalara satılan ürünlerle sektörde iyi bir yere sahip.

Memnun Makina, bu seneki ITMA'da da yeni ürünlerini sergiliyor. Salon 2 C210 numaralı standında fuar ziyaretçilerine ürettikleri son teknolojik yeniliklerini sunan Memnun Makina, dünya pazarındaki payını daha da büyütmek için büyük hazırlıklar yapmıştı. Firma, ITMA 2019 Barselona'nın verimli geçeceği beklentisinde.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.