MBFW İstanbul, 2018 Trendlerinin Adresi Olacak

İlkbahar/Yaz 2018 koleksiyonlarının sergileneceği Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul’un yeni tarihleri resmi olarak açıklandı.

  10 Ağustos 2017 01:00 Perşembe
MBFW İstanbul, 2018 Trendlerinin Adresi Olacak

Moda dünyası tarafından heyecanla beklenen Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul’un bahar edisyonu için tarih belirlendi. İlkbahar/Yaz 2018 koleksiyonlarının sergileneceği Fashion Week İstanbul’un 12-15 Eylül 2017 tarihleri arasında, Zorlu Performans Sanatları Merkezi(PSM)'nde gerçekleşeceği açıklandı. Fashion Week İstanbul, onuncu sezonunda sadece Türkiye’nin değil, bölgenin de en büyük uluslararası moda platformu olma özelliğini sürdürecek.

Uluslararası moda takvimi doğrultusunda her sene iki kere düzenlenen etkinlik, marka ve tasarımcılara gerek koleksiyon sunumları, gerekse son tüketiciye hitap eden satış etkinlikleri ile 360 derecelik bir platform sağlıyor.

Fashion Week İstanbul; İstanbul Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği (İHKİB), Moda Tasarımcıları Derneği (MTD), Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) ve İstanbul Moda Akademisi (İMA) tarafından destekleniyor. Sektör profesyonellerini İstanbul’da buluşturan etkinlik, Türkiye'de tasarımın ve hazır giyimin global ölçekteki başarısına da katkı sağlıyor.

YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.