Lycra Moves Istanbul’un Beşinci Edisyonu Gerçekleşti

Lycra®, Moves Istanbul organizasyonuyla 60. Yılını kutlarken, beş yeni konseptini de sektörün önemli isimlerinin katılımıyla birlikte tanıtıyor.

  29 Ocak 2019 00:00 Salı
Lycra Moves Istanbul’un Beşinci Edisyonu Gerçekleşti

Bu yıl 60. Yılını kutlayan Lycra, Almanya, İtalya ve İngiltere’den sonra Türkiye’de beşincisini düzenlediği Moves İstanbul çorap inovasyon ve trend sunum organizasyonunda çorap sektörünün kılavuz marka ve firmalarını yine bir araya getirdi. Organizasyon, Türkiye satış müdürü Aslan Kabapelit’in hoşgeldiniz konuşmasıyla başladı ve Lycra’nın, Trend tasarım ajansı Stijlinstituut moda danışmanlarının hazırladığı yeni konsept trendleri, Avrupa, Orta Doğu ve Afrika Çorap Pazarlama müdürü Jane Gwyther’in sunum ve teknik anlatımıyla devam etti.

Beş Yeni Konsept

Yeni koleksiyonda, ; Dance Hall, Sports Arena, Business Lounge, Playground, Quiet Room olmak üzere beş farklı trend öne çıkıyor. Dance Hall trendinde eğlenmek ve dans etmek gibi deneyimlere odaklanılarak gösterişli çoraplar tasarlanırken, Sports Arena konsepti spor esnasında en yüksek performansı sağlayacak çoraplardan oluşuyor. Business Lounge konsepti ise Retro-klasik giyim tarzından esinlenerek klasik ve resmi tarzlar modern dokunuşlarla yeniden tasarlandı. Playground konsepti spontane tasarımları bir araya getirirken, Quiet Room konsepti de oldukça sade ve minimalist bir tarz yansıtıyor.

Özetle, 2019 yılı trendleri, LYCRA ®, COOLMAX®, THERMOLITE® elyaflarının kullanıldığı tasarımlarda hayat buluyor. Heyecan verici, dinamik, zaman zaman çocuksu, zaman zaman iş hayatının ciddiyetini yansıtan orijinal tasarımlar bu koleksiyonda hayat buluyor.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.