KTM 2019 Fuarı kapılarını açtı

KTM 2019 Fuarı, bugün 11.00’de gerçekleşen açılış seremonisiyle kapılarını açtı.

  26 Eylül 2019 00:00 Perşembe
KTM 2019 Fuarı kapılarını açtı
2014 yılından bu yana tekstil sektörünün en önemli buluşma platformlarından biri haline gelen Uluslararası Kahramanmaraş Tekstil Makineleri Fuarı, en yeni tekstil teknolojilerini Türkiye’deki tekstil sanayicileri ve temsilcileriyle buluşturmaya devam ediyor.

ECR Fuarcılık'ın organize ettiği KTM 2019 Fuarı, bugün 11.00’de gerçekleşen açılış seremonisiyle kapılarını açtı. 28 Eylül akşamına kadar ziyaretçilerini ağırlayacak olan fuar; Kahramanmaraş Fuar Merkezi’nde (KAFUM) sektörün üst düzey yöneticileri ve teknoloji üretenlerini ticari bir platformda buluşturarak karşılıklı fikir alışverişinin sağlanmasını hedefliyor.

Bölgenin en önemli uluslararası organizasyonu konumunda bulunan, yurt içi ve yurt dışından yoğun katılım ve ziyaretin beklendiği KTM 2019 kapsamında sergilenecek yeni teknolojiler ile tekstil sektörüne yeni bir soluk kazandırılması hedefleniyor.

YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.