KTM 2017’nin Tarihi Açıklandı

Tekstil sektörünün Anadolu’daki en en büyük makine şovuna sahne olan Kahramanmaraş Tekstil Makineleri Fuarı’nın 3. Edisyonu için tarih 6-8 Nisan 2017 olarak açıklandı.

  13 Temmuz 2016 09:00 Çarşamba
KTM 2017’nin Tarihi Açıklandı

Türkiye ve dünyanın en önemli tekstil teknoloji üreticilerini, tekstilin yuvası Kahramanmaraş’ta üçüncü kez buluşturacak olan Kahramanmaraş Tekstil Makineleri Fuarı 2017 (KTM 2017) 6-8 Nisan tarihlerinde Kahramanmaraş Fuar Merkezi’nde (KAFUM) gerçekleştirilecek.

ECR Fuarcılık tarafından organizasyonu gerçekleştirilen KTM 2017 Fuarı kapsamında; iplik, örgü, dokuma, teknik tekstil, boya-baskı, tekstil terbiye ve makine aksesuar & yedek parça sektörlerinden ulusal ve uluslararası teknoloji üreticileri, yeniliklerini sektör temsilcilerine sergileme fırsatı yakalayacaklar.

Fuar’ın 2016’da gerçekleşen ikinci edisyonunda sponsor olarak yer alan İstanbul Tekstil Hammadde İhracatçı Birlikleri (İTHİB), Akdeniz Tekstil Hammadde İhracatçı Birlikleri (ATHİB) ve COTTON USA’in KTM 2017’nin de ana sponsoru olarak yer alacağı etkinlik kapsamında, Kahramanmaraş Valiliği, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO) da fuara desteklerini sürdürüyor.

Stand satışları 11 Temmuz 2016 itibariyle başlayacak olan KTM 2017; ev sahipliğini yapacağı Uluslararası Tekstil Sempozyumu’nun yanı sıra tekstil makine şovları ve defileler ile tam bir tekstil şölenine dönüşecek.

İkinci edisyonunda Kahramanmaraş başta olmak üzere, Adana, Gaziantep, Niğde, Osmaniye, Şanlıurfa, Denizli, Bursa,  Kayseri, Malatya, Adıyaman, Tekirdağ ve İstanbul gibi şehirlerin yanı sıra Almanya, Hollanda, Danimarka gibi yabancı ülkelerden 6.382 ziyaretçiyi 3 gün boyunca ağırlayan KTM Fuarı, toplamda 187 yerli ve yabancı katılımcıya ev sahipliği yapmıştı. KTM 2017’nin daha büyük bir katılım oranı ve daha fazla ziyaretçiyle özel bir tekstil şovuna imza atması hedefleniyor.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.
Şehrimiz için gurur verici bir organizasyon, ancak ilgi bu yıl geçen yıla göre daha az idi.
Şimdiden kolaylıklar ve başarılar diliyorum.
misafir 01 Temmuz 2016 18:22 Cuma
   
Yorum Sayısı (1)