Kompozit Endüstrisinin Liderleri JEC Asia’da Buluşacak

Son kullanıcılar için kompozitlerin sergileneceği JEC Asia Pasifik Uluslararası Kompozit Etkinliği, 15 Kasım’da kapılarını açmaya hazırlanıyor.

  23 Haziran 2016 09:10 Perşembe
Kompozit Endüstrisinin Liderleri JEC Asia’da Buluşacak

Singapur Suntec Center’da düzenlenecek ve 3 gün boyunca sürecek olan JEC Asia etkinliğinin odağında bu yıl son kullanıcı pazarları ve Tayland bulunuyor. 15 Kasım’da başlayacak olan JEC Asia’nın 9. Edisyonunda yer alacak sektörler arasında Otomotiv&Nakliye, Yapı&İnşaat, Petrol&Gaz, Rüzgar Enerjisi ve Hava-Uzay endüstrileri bulunuyor.

Üç gün boyunca devam edecek olan JEC Asia’nın ikinci gününde Hava-Uzay Kompozitleri döngüsü yer alırken, bu sektörün önemli temsilcileri bilgi paylaşımı ve network oluşturmak için etkinlik kapsamında bir araya gelecekler. Ayrıca düzenlenecek olan olan 5 konferanstan üçünde araçlarda kullanılan karbon elyafı, uçaklardaki düşük bakım maliyetleri ve off-shore etkinliklerdeki piyasa yönlendiricileri gibi son kullanıcıya yönelik endüstrilerde yer alan gelişmeler konu edilecek.

Etkinliğin Onur Ülkesi Tayland

JEC Asia 2016’nın onur konuğu olarak kompozit etkinliklerini geliştirmek üzere yaptığı önemli çalışmalar dolayısıyla bu yıl Tayland seçildi. JEC Group, Tayland’ın  endüstriye göstermiş olduğu bu önemi vurgulamak ve desteklemek üzere Thai Kompozit Derneği ile birlikte, “Demiryolu ve Otomotiv’de Kompozitler” başlıklı 2 günlük uluslararası bir konferans düzenleyecek. 15-16 Haziran 2016 tarihlerinde düzenlenecek ve ücretsiz olan bu konferansta Tayland ve komşu ülkelerden kompozit alanındaki sektör liderleri yer alacak ve JEC Asia 2016’ya katılımı teşvik edecekler.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.