Kolombiya’daki Makine Tanıtım Turunda Büyük Başarı

14 Avrupalı tekstil makine üreticisinin ilk kez gerçekleştirdiği tanıtım turu 18 Ekim’de Bogota’da, bir sonraki gün ise Medellin’de düzenlendi.

  21 Kasım 2017 01:00 Salı
Kolombiya’daki Makine Tanıtım Turunda Büyük Başarı

Belçikalı (SYMATEX), Fransız (UCMTF), İspanyol (AMTEX) ve İsveç (TMAS)  tekstil makine derneklerinin birlikte düzenlediği, yüzü aşkın Kolombiyalı tekstil üreticisinin katılımı ile gerçekleşen etkinlik, beklentilerin üzerinde ilgi gördü.

Avrupalı tekstil makine üreticilerinden oluşan organizatörler, etkinliği organize etme ve tanıtma konusundaki yardımlarından dolayı Kolombiyalı Teknik Tekstil Profesyonelleri Derneği (ALCOTEX) ve Kolombiyalı Girişimciler Derneği’ne (ANDI)teşekkürlerini ilettiler.

Etkinlik, her bir makine üreticisinin yaptığı 15 dakikalık sunumlardan oluştu. Yanı sıra eş zamanlı olarak mini bir fuar düzenlendi. Fuarda üreticiler, makinelerin animasyonlu videolarını izlediler ve bu ekipmanlar ile üretilmiş tekstil numunelerini incelediler. İş durumlarının yanı sıra kişiselleştirilmiş teknolojik çözümler geliştirdiler.

Etkinlikte yer alan dört dernek de sonuçlardan oldukça memnundu. Dernekler en son teknolojilerini farklı pazarlarda tanıtmak üzere Avrupa Tekstil Makineleri Dernekleri ile işbirliği yapmaya ve formatı geliştirmeye devam edecek.

Etkinlikle ilgili görüşlerini paylaşan Laroche Bölge Satış Müdürü Elias Junker;“Stratejimiz, yalnızca makine tedarikçileri değil aynı zamanda müşterilerimizin ortağı olmaktır. Bu nedenle mümkün olan en yüksek düzeyde onlarla yüz yüze bir araya gelmeliyiz. Bu sayede, onların ihtiyaçlarını anlayabiliyor ve onlara, yeni ürünlere tasarlamalarını, oldukça üretken, güvenilir, maliyet etkin ve sürdürülebilir bir şekilde yeni pazarlar açmaları için mümkün olan en iyi teknolojileri ve makineleri sunuyoruz. Bu tanıtım turu çok etkili oldu. Uzun süredir müşterimiz olan kişilerle görüştük ve yeni sözleşmeler yaptık. Buluştuğumuz yöneticilerle kesinlikle uluslararası fuarlarda ya da kendi tesislerinde yeniden buluşacağız.” sözlerine yer verdi.

En son teknolojilerini ve bilgi birikimlerini sergileyen makine üreticileri arasında şu işimler yer aldı:

Bonas (Belçika)

Vandewiele bünyesindeki jakar markası Bonas, tüm kumaş uygulamaları için en son teknoloji elektronik jakarlar üretir.  Kullanan sektörler arasında havlu, döşemelik kumaşlar, perde kumaşları, hazır giyim yer alır.

Canmartex (İspanya)

Eletronik yuvarlak jakar üretir. Tek ve çift jarse. 2002’deki kuruluşundan bu yana, Canmartex Catgrup tekstil makine endüstrisinde kendine özel ve farklı bir yer edinmiştir.

Dollfus & Muller (Fransa)

1811 yılında kurulan Dollfus & Muller, tekstil terbiye makineleri, konveyörler geliştirir, üretir ve aralarında baskı kurutucularının ve termobonding fırınının da olduğu birçok kurutucu için kayışlar ve keçeler satar.

Escarre (İspanya)

Tekstil endüstrisinde verimliliği ve üretkenliği geliştirmek için kapsamlı çözümler sunar. 1990’dan bu yana boya ve terbiye gözlemi ve kontrolü için uzmandır.

Gomplast (İspanya)

Gomplast S.A. hem orijinal ekipman üreticilerine hem de son kullanıcılara kauçuk, poliüretan ve fluropolimer tedariği ile ilgilenir.

Icomatex (İspanya)

Icomatex, hemen Barselona’nın dışında İspanya Terrassa’da yer alan bir aile firmasıdır.  1975 yılında kurulan firma esas olarak boya ve kurutma makineleri üreticisi olarak işe başladı.

Industrial Sagarra (İspanya)

Industrial Sagarra, kağıt mihveri üretiminde ve dağıtımında oldukça-uzmanlaşmış bir firmadır. 1965 yılında kurulan firma, zaman içerisinde büyüyerek 70 çalışana ve yıllık 8 milyon Euro’luk ciroya ulaştı.

Iro (İsveç)

Iro AB, 1958 yılında kuruldu ve o zamandan beri iplik besleme sektöründe aktiftir. Iro, 1992 yılında Roj Electrotex firmasını alarak liderlik konumunu güçlendirdi.

Laroche (Fransa)

Elyaf işleme makinelerinde önemli bir konumda olan Laroche, neredeyse 100 yıldır yeni çözümler geliştiriyor. Entegre üretimi ile geniş bir endüstri yelpazesi için hatlar sunuyor.

N. Schlumberger (Fransa)

Tekstil makineleri ve komple elyaf-iplik hattı üreticisi olan ve 1810  yılında kurulan firma, NSC Group’un bünyesinde yer almaktadır.

Petit Spare Parts (Fransa)

Petit Spare Parts, tekstil endüstrisinde uzman bir partnerdir. Petit Spare Parts günümüzde, tekstil endüstrileri için uzman tedarikçidir.

Picanol (Belçika)

Picanol Group, dokuma makinelerinin geliştirilmesi, üretimi ve satışı konusunda uzmanlaşmış uluslararası, müşteri odaklı bir gruptur.

Tacome (İspanya)

Tacome S.A, 40 yılı aşkın süredir piyasada yer almaktadır. Firma tekstil baskı ve terbiye makineleri üretiminde önemli firmalardan biridir.

Van De Wiele (Belgium)

Vandewiele, halı ve kadife dokuma makineleri, teknik kumaşlar, ekstrüzyon hatları, ısı ayarı, jakar makineleri ve terbiye hatları için dokuma makineleri geliştirir, üretir ve kurar.

YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.