Katılımcılar KTM 2014'ten Memnun Ayrıldı

Kahramanmaraş Tekstil Makineleri Fuarı –KTM 2014’ün ardından katılımcılar fuarı değerlendirdi.

  05 Kasım 2014 09:34 Çarşamba
Katılımcılar KTM 2014'ten Memnun Ayrıldı

Türk ve dünyanın en önemli firmalarını tekstil ve konfeksiyon üretimin yüzde 70’inin yapıldığı bölge ile buluşturan Kahramanmaraş Tekstil Makineleri Fuarı – KTM 2014’ün ardından firmalar fuarı değerlendirdi.

KTM 2014 Bizim İçin Çok Verimli Geçti

Tekstil üretiminin bütün aşamalarında kalitenin optimizasyonuna olanak tanıyan, test etme ve izleme araçları, sistemleri ve hizmetleri sunan Uster'in Bölge Satış Müdürü Hilmi Can Gülgör, “KTM 2014 bizim için çok verimli geçti. Mevcut çalıştığımız firmalarla görüşmelerimizin yanında yeni iş bağlantıları gerçekleştirdik” dedi. Uster olarak küresel piyasalarda garantili kalite seviyelerinde tekstil ürünlerin ticareti için temel teşkil eden ölçütler sunduklarını belirten Gülgör, bunları KTM 2014’te ziyaretçilerle paylaştıklarını belirtti.

Yeni İş Bağlantıları Gerçekleştirdik

Triko, yuvarlak örgü, nakış, konfeksiyon, iş ve istifleme makineleri ile yedek parça sarf malzemelerinin üreten ve mümessillik faaliyetlerini yürüten Tetaş Şirketler Grubu Satış Müdürü Kudret Çelebi, KTM 2014’de Unitex üç iplik ve Tayu açık en süprem makinesi ile iki iplik yuvarlak örgü makinalarını ziyaretçilerin beğenisine sunduklarını belirterek Kahramanmaraş ve bölgesinden gelen firmalarla önemli iş bağlantıları gerçekleştirdiklerini belirtti.

KTM 2014’te Olmamız Gerekliydi

Staubli Tekstil Divizyon Müdürü Ozan Çöteli, Kahramanmaraş ve bölgesinde önemli müşterilerinin olduğunu söyleyerek, onlarla yakın ilişki kurmak ve yeni müşteriler kazanmak için fuara katıldıklarını ifade ederek, KTM 20142ün firmaları adına çok verimli geçtiğini söyledi.

Kahramanmaraş Büyük Atılım İçinde

LMW, EHWA Glotech ve Vetal gibi firmalarınTürkiye mümessili olan Muteks Mümessillik Genel Müdürü Mustafa Çelenk “Muteks, bölge içinde ve ulusal düzeyde tekstil sektöründe son dönemde büyük bir atılım içinde olan Kahramanmaraş’ın tekstilin merkezi olma yolunda emin adımlarla ilerlediği bir ortamda düzenlenen KTM 2014’ün kendileri açısından çok olumlu geçtiğini ve önemli bağlantılar kurduklarını belirtti.

Ortadoğu’dan Gelen Ziyaretçilerle İş Bağlantısı Gerçekleştirdik

Tekstil alanında güvenlik sistemleri sunan Marmara Yangın'dan Muhammet Ali Akgül, fuarı ziyaret eden İran ve Suriye’den gelen alım heyetleri bağlantı kurup, ihracat için anlaşma imzaladıklarını ifade etti.

Kahramanmaraş Büyük Potansiyele Sahip

A.Modiano Mümessillik’ten Selim Sarfati ve Vedat Ancel, KTM 2014 ve fuarla eş zamanlı düzenlenen Uluslararası Tekstil Zirvesi’nin Türk tekstili için çok önemli olduğunu belirterek, fuarda önemli iş görüşmeleri yaptıklarını ifade etti.

Yeni Müşteriler Kazandık

Elteksmak’tan Halil İbrahim Aydın, Kahramanmaraş’ın firmaları için çok önemli bir pazar olduğunu ifade ederek, KTM 2014 sırasında yeni müşteriler kazandıklarını ifade etti.

KTM 2014 Beklentilerimizin Üstüne Çıktı

Beninger Dinçer Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Dinçer, KTM 2014’te gerçekleştirdikleri iş bağlantılarının ve anlaşmalarının beklentilerinin çok üzerinde olduğunu belirtti.

Kahramanmaraş’ın Böyle Bir Organizasyona İhtiyacı Vardı

Ulubilge Mümessillik Yönetim Kurulu Başkanı Ergün Ulubilge, Kahramanmaraş tekstil pazarının böyle bir organizasyonuna ihtiyacı olduğunu belirterek, fuarın firmaları açısından çok olumlu geçtiğini ifade etti.

Ziyaretçiler Gezmek İçin Değil İş Yapmak İçin Gelmiş

Hintli Perfect Equipments’tan Müşteri Hizmetleri Yöneticisi Jatin Mewada, KTM 2014 sayesinde bölgenin önemin ve sahip olduğu potansiyelin ortaya çıktığını belirtti. Gelen ziyaretçilerin diğer fuarlara nazaran gezmek için değil iş yapmak için geldiğini ifade eden Mewada, fuarın şirketleri açısından son derece başarılı geçtiğini belirtti.

Önemli İş Bağlantıları Gerçekleştirdik

Steiniemann Merkezi Vakum Sistemleri Bölge Satış Sorumlusu Remo Dahler, Steinemann olarak, KTM 2014’ün kendileri için çok verimli geçtiğini ve önemli iş bağlantıları gerçekleştirdiklerini belirtti.

Yeni Müşteriler Kazandık

Tekstil endüstrisi için parçalar, bileşenler, makine montajları ve makineler üreten Rosink Makine Bölümü Satış Direktörü Martin Schoolkate Kahramanmaraş ve bölgesindeki müşterileri ile fuar sayesinde bir araya geldiklerini ve yeni iş bağlantıları kurduklarını söyledi.

Kahramanmaraş Tekstilin Kalbi

Marzoli Satış Müdürü Rosino Varinelli, şirket olarak geliştirdikleri iplik teknolojilerini KTM 2014 vesilesi ile Kahramanmaraş ve bölgesine tanıtma vesilesi bulduklarını aktardı. Kahramanmaraş’ın konumu itibariye bölgenin kalbinde yer aldığı için fuar sayesinde bölgenin büyük bir kısmına eriştiklerini ifade eden Varinelli, KTM 2014’ün kendileri için çok verimli geçti bilgisini aktardı.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.