Kariyer Mezunlarından ‘Kristal’ Temalı Defile

Kariyer Eğitim Kurumları 25. yıl mezuniyet defilesini İstanbul Wow Hotel’de gerçekleştirdi.

  15 Aralık 2012 21:37 Cumartesi
Kariyer Mezunlarından ‘Kristal’ Temalı Defile

Kariyer Eğitim Kurumları 25. yıl mezuniyet defilesini 5 Aralık 2012 tarihinde İstanbul Wow Hotel’de gerçekleştirdi. Öğrenciler tarafından ‘Kristal’ temasıyla hazırlanan defilede ünlü mankenler boy gösterdi. Defilenin koreografisini tüm dünyada yaptığı etkinliklerle adından söz ettiren Öner Evez yaparken, organizasyonu izleyenler arasında öğrencilerin aileleri de yer aldı. Merve Büyüksaraç, Didem Soydan ve Selda Car’ın da bulunduğu 30 kişilik ünlü model kadrosu podyuma çıkarken, dünyaca ünlü ultra skinny top model ve aynı zamanda Marc Jacob’un yüzü Chloe Memisevic de genç yeteneklere destek olmak için özel olarak hazırlanan 4 farklı tasarımı sundu. Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Kariyer Eğitim Kurumları Genel Koordinatörü Serkan Selamet, çeyrek asırdan fazladır sektöre eğitimli eleman yetiştirdiklerini belirtti. Saç tasarımları ve elbiselerin hazırlanması sürecinde 150 kişinin çalıştığını açıklayan Selamet, mezunların sektörde başarılı bir noktaya ulaşmasını umduklarının altını çizdi.

Öğrenciler tarafından hazırlanan koleksiyonda asimetrik ve vücuda oturan kesimler, işlemeli kumaşlar, ipek saten, şifon ve monaray kumaşlarla şekillendirilmiş. Toprak renkleri, bakır,  gümüş tonları ve fuşya tonlarının yer aldığı koleksiyon kristal düşüncelerin etrafında şekillendi. Düz etek kesimleri ile uçuşan etek şekillerine bir arada yer verilen koleksiyonda vücudu saran formlar ön plana çıktı. Parçaların renk paletinde toprak tonlarının yanısıra siyah, altın sarısı, pembe de yer aldı. Koleksiyonun aksesuar anlamında tamamlayıcı öğeleri ise kolye, kristal taşlar ve topuklu ayakkabılar oldu.

Kariyer Moda Eğitiminde Marka Oldu

Çeyrek asırdır moda ve kozmetik sektörlerine yönelik 10 farklı branşta, 25 binden fazla sertifikalı profesyonel yetiştiren Kariyer Eğitim Kurumları,  20 yıllık geçmişe sahip moda eğitim kurumu Semih Yener Eğitim Kurumlarını bünyesine alarak, bu alandaki gücünü artırmıştı. Segmentindeki rakibini bünyesine katarak moda ve kozmetik eğitimi alanında İstanbul’un Anadolu yakasında eğitim veren tek kurum unvanını alan Kariyer, aynı zamanda Türkiye’nin ISO 9001 kalite belgesine sahip ilk ve tek moda ve kozmetik eğitim kurumu olarak biliniyor.

Kariyer Eğitim Kurumları’ndan eğitimlerini başarılı bir şekilde tamamlayarak mezun olan öğrenciler Üstün Başarı Belgesi almaya hak kazanıyor. Sektörde önemli bir referans olarak kabul gören Üstün Başarı Belgesi’ne sahip olan mezun öğrencilere ise Kariyer Planlama Merkezi aracılığı ile yüzde 100 İş Garantisi sağlandığı dile getiriliyor. Eğitimini başarıyla tamamlayan fakat kendini sektör için yeterli görmeyen öğrencileri için ise 2. eğitimi ücretsiz olarak sunularak, sektöre donanımlı olarak adım atmasına olanak sağlanıyor.

 


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.