Kahramanmaraş KTM 2021 Fuarını Önemsiyoruz

Şahin Balcıoğlu: ’’Bu fuarı önemsiyoruz. Teknoloji baş döndürücü bir hızla ilerliyor, fuarda sergilenen makineler işletmelerimize son teknoloji ile üretim yapma olanağı sunmakta.’’

  21 Aralık 2021 09:31 Salı
Kahramanmaraş KTM 2021 Fuarını Önemsiyoruz

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Balcıoğlu KMTSO tarafından düzenlenen Uluslararası Tekstil Zirvesi UTZ ile eş zamanlı gerçekleştirilen Kahramanmaraş Uluslararası Tekstil Makineleri fuarı KTM2021’in açılışında yaptığı konuşmada, ‘’ Bu fuarı önemsiyoruz. Teknoloji baş döndürücü bir hızla ilerliyor, fuarda sergilenen makineler işletmelerimize son teknoloji ile üretim yapma olanağı sunmakta. İşletmelerimizde üretim bandında bunları kullanan çalışanlarımızı, Şehir dışı yada Yurtdışı  fuarlara gönderme imkanını çok bulamıyoruz. İşletmemizden bu işle ilgili bir yada bir kaç kişiyi şehir dışına fuara gönderme imkanımız maalesef çoğu zaman mümkün olmuyor. Bu teknolojik makinelerin buda sergileniyor olması işletmelerimizde çalışan yöneticilerimizin istifade etmesi için büyük bir fırsat. Hem zaman hem de maliyetten tasarruf edebiliyoruz. İşletmelerimizde, Fabrikalarımızda bulunan profesyoneller, bu fuarda gördükleri bir teknolojiyi işletmelerinde ki çalışma arkadaşları ile paylaştıklarında, tartıştıklarında kafalarına takılan acaba dedikleri bir konu olduğunda ertesi günü fuara yeniden gelerek konuyu teknoloji geliştiren makine üreticileri ile yeniden konuşma imkanı bulabiliyor. Bunun için bu fuar çok önemli’’ dedi.

İhracatımız %72 Arttı

Başkan Şahin Balcıoğlu üretiklerinin büyük çoğunluğunu ihraç ettiklerini belirterek, ‘’ Geçtiğimiz yıla göre ihracatımızı aldığımız destekler ile %72 artırarak yolumuza devam ediyoruz. Hedefimiz Dünya pazarında lider olmak. Olabilirmiyiz? Hiç şüphe yok biz var gücümüzle koşuyoruz, 1 numara olabilmek için. Irak’tan başlamak üzere tüm pazarlara göz dikmiş haldeyiz.Bu fuarda göreceğiniz bakacağınız küçük detaylar bizim arkadaşlarımız için çok önemli ve bu fuarları yaparken bu çalışmaları yaparken bizim her zaman yanımızda olan bize her zaman güç veren Sayın Valimiz Ömer Faruk Çoşkun’a Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız Hayrettin Güngör’e, bir çok çalışmalarımızda bizi pazar günü dahi evimizde bırakmayan Sayın İçişleri Komisyon Başkanımız Celalettin Güvenç’e teşekkür ediyorum. ’’dedi.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.