Join Us Yeni Koleksiyonuyla Göz Doldurdu

1975’ten bu yana tasarımlarıyla triko giyimine yön veren Join Us, İstanbul Moda Haftası’nda ilk defilesini gerçekleştirdi. Özgün desenleri triko ile birleştiren kreasyon, zarafetiyle büyük beğeni aldı.

  16 Aralık 2019 16:07 Pazartesi
Join Us Yeni Koleksiyonuyla Göz Doldurdu

Avrupa’nın en büyük iplik ve üretim tesisine sahip, 44 yıllık triko uzmanı Join Us, 2020 İlkbahar-Yaz koleksiyonunu, Zorlu PSM’de gerçekleşen Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul kapsamında, 11 Ekim Cuma günü gerçekleştirdiği defileyle tanıttı.

Renkli Ve Özel Tasarımlar

1975’ten bu yana Avrupa’nın önde gelen üretici firmaları arasında yer alan Join Us, triko üretiminde altyapısı, tasarım ve üretim gücü ile oldukça iddialı. Join Us, günümüz modasına uygun modeller üretirken, yenilikçi tarzıyla tercih edenlere kendilerini özel ve iyi hissettirebilecek ulaşılabilir lüks tasarımlar sunuyor. Koleksiyon hazırlığında her ürün için farklı ilham kaynağı geliştiren Join Us, renkli ve kendi tarzını ortaya koyan kadınlar için özgün desenleri geniş bir yelpazede sunuyor. Kendilerine ait olan desenleri triko ile birleştiren kreasyonda, dans eden uzun etekler ve kendinden emin pantolonlarla gündüz rahatlığına, zarafeti ile göz dolduran parçalarıyla gece şıklığına uzanan zamansız bir duyguya hitap ediyor.

Kendinin En İyisi Ol

Join Us kombinlerinde, geniş renk paleti ile koleksiyona dinamizm kazandırılıp, her özgür kadının kendine ait olanı seçmesi için sınırsız renk alternatifi sunuluyor. “Be Your Best” (Kendinin En İyisi Ol) sloganıyla yola çıkan Join Us’ın, 2020 İlkbahar-Yaz koleksiyonu; rahat, her daim şık ve parti temalı olarak üç gruba ayrılıyor. Özellikle günlük parçalarda retro esintisi, baharat tonları ve çiçek desenleriyle desteklenirken, parti teması lurex’li örgüler, fırfırlar, püsküller ve ajurlar ile dinamik bir yaz vadediyor.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.