ITM’in İlk İki Günü Umut Verdi

Tekstil Dünyası Yayın Grubu ITM Texpo Eurasia fuarının Üçüncü gününde de röportajlarına devam etti. Fuarı değerlendiren üreticiler, beklentilerinin karşılandığını belirtti.

  31 Mayıs 2013 19:00 Cuma
ITM’in İlk İki Günü Umut Verdi

Türk tekstil sektörünün merakla beklediği ITM Texpo Eurasi fuarı ikinci gününde de katılımcılarını mutlu etti. Tekstil Dünyası Yayın Grubu editörleri tarafından önemli makine üreticileriyle yapılan röportajlarda fuarın beklendiği gibi geçtiği belirtildi. Uster, Karl Mayer, Picanol, Santex gibi tekstil makine sektörünün lider firmaları editörlerimizin sorularını yanıtladı. Fuarın ilk gününden itibaren başarılı bir iletişim kurduklarını belirten yetkililer, hem var olan müşterileriyle görüştü hem de yeni müşteriler edinme imkanı buldu. Özellikle dokuma, iplik teknolojileri ve örgü bölümünde yaşanan ziyaretçi yoğunluğu, katılımcıların beklentilerini de arıtırdı. İlk iki günde profesyonel ziyaretçi sayısı, kalan günler için de umut oldu.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.