ITMA ASIA+CITME 2016’ya Özel Tur Programı İlgi Görüyor

ECR Fuarcılık ve Fuar Tour işbirliği ile düzenlenen, tekstil makineleri sektörünün en önemli buluşması ITMA ASIA+CITME 2016’ya özel fuar turu, Türk tekstilcilerden büyük ilgi görüyor.

  30 Ağustos 2016 09:04 Salı
ITMA ASIA+CITME 2016’ya Özel Tur Programı İlgi Görüyor

Tekstil sektörüne yönelik başarılı fuarları ile tanınan ECR Fuarcılık ve Türkiye’nin tanınmış seyahat operatörlerinden Fuar Tour’un işbirliği ile düzenlenen ITMA ASIA+CITME 2016 Tur Programı’na Örme Sanayicileri Derneği (ÖRSAD) de destek veriyor. Tekstil Dünyası Yayın Grubumuzun da medya desteği verdiği, ITMA ASIA+CITME 2016 Tur Programı’nın kayıtları tüm hızıyla sürüyor. 21-25 Ekim 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan ITMA ASIA+CITME Fuarı’na yönelik tur organizasyonu; ulaşım, konaklama ve fuar gezisinin dahil olduğu kapsamlı bir iş gezisine sahne olacak.

Türk tekstilcilerin yoğun ilgi gösterdiği tur programı 20 Ekim’de Atatürk Havalimanı’ndan kalkışın ardından, Pudong Havalimanı’na inişle başlayacak. 21-22-23-24 Ekim tarihlerinde 5 yıldızlı lüx otelde konaklama, otel-fuar alanı transferi ile süren konforlu gezi, 25 Ekim’de ise yine Atatürk Havalimanı’nda son bulacak.

En uygun fiyat garantisiyle, en konforlu konaklamayı sunan ve uzman rehberler eşliğinde sorunsuz bir iş seyahati garanti eden ITMA ASIA+CITME 2016 Tur Programı, ÖRSAD desteği ile katılımcıların mevcut iş potansiyeline katkı sağlamayı hedefliyor.

2015 yılında gerçekleştirilen ITMA Milano Fuarı’nda, yine ÖRSAD işbirliği ve Fuar Tour kalitesi ile yaklaşık 700 kişilik kafilenin katıldığı özel bir tura ev sahipliği yapan ECR Fuarcılık, bu başarılı organizasyon ile tekstil sektörü temsilcilerinden büyük övgü almıştı. Aynı kalitede başarılı bir organizasyonu daha bu kez de ITMA ASIA+CITME 2016 için gerçekleştirecek olan ECR Fuarcılık, tüm sektör temsilcilerini bu keyifli seyahate davet ediyor.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.