ITMA Asia+CITME 2016’ya İlgi Büyük

21-25 Ekim 2016 tarihleri arasında düzenlenecek ITMA Asia+CITME’nin beşinci edisyonu, yerel ve uluslararası tekstil makine üreticilerinden büyük talep görüyor

  12 Şubat 2016 09:30 Cuma
ITMA Asia+CITME 2016’ya İlgi Büyük

Çin’in Şanghay kentinde düzenlenecek, makine üreticilerinin büyük ilgiyle karşıladığı ITMA Asia+CITME 2016 Fuarı, Ekim ayında yerel ve uluslararası firmaları buluşturmaya hazırlanıyor. Ulusal Fuar ve Gösteri Merkezi’nde (NECC) düzenlenecek fuar için yer başvuruları, 29 Şubat 2016’da sona erecek. Fuarın ev sahipliğini yapan Avrupa Tekstil Makineleri Üreticileri Birliği (CEMATEX), Çin Tekstil Makineleri Birliği (CTMA) ve Tekstil Endüstrisi Alt Konseyi’ne verdiği bilgiye göre, (CCPIT-Tex) 1000’e yakın üretici firma yer başvurusunda bulundu.

“Başvuru sahiplerinin yüzde 30’u ilk kez fuarda yer alacak”


Bu yıl fuar başvurularında Çinli üreticilerin arttığına dikkat çeken CTMA Başkan Yardımcısı Gu Ping, katılımla ilgili; “İlginç olan başvuru sahiplerinin yüzde 30’u ilk kez fuarda bulunacak. Bu durum, ITMA Asia+CITME’nin önde gelen bir endüstri platformu olduğunu kanıtlıyor.” dedi. Yeni trendlerin yeni teknolojileri doğuracağını belirten Ping, 2014’te düzenlenen ITMA Asia+CITME’den sonra fuar katılımının çarpıcı rakamlara ulaşacağından emin olduklarını söyledi. CEMATEX Başkanı Charles Beauduin ise, “Yer başvurusu için son tarih yaklaşırken, fuar yer başvurularının git gide arttığını görüyoruz. Beklendiği gibi hem ulusal hem uluslararası talepler yüksek. Bunun sebebini, herkesin Çin’deki pazar fırsatlarından istemesine bağlıyorum.” şeklinde konuştu.

Çin Tekstil Endüstrisinin Gelişimi

Çin’in Beş Yıllık Planı’na göre, tekstil makineleri üreticileri adına ITMA Asia+CITME 2016, alıcılara en son teknoloji ve ürünlerini sergilemek için stratejik bir platform. Bu planlamaya göre, Çin tekstil endüstrisi, endüstriyel dönüşüm ve yükselmeye odaklanacak. Yapısal düzenlemelerin tüm sektörlerde etkisini göstermesi, hedefleniyor. CTMA’ya göre Çin, tekstil endüstrisinde rekabetçi kalabilmek için çok sayıda yatırım yapıyor. 2015’te toplam 15.235 yeni proje vardı. 2015 yılı projeler, 2014 yılına oranla yüzde 200’lük artışı gösterdi.

ITMA Asia+CITME 2014, 100.000 Ziyaretçi Çekti

2014 yılındaki son ITMA Asia+CITME Fuarı, yaklaşık 1600 katılımcıdan oluşup, 100.000 ziyaretçi çekti. Fuar, toplamda 150.000 metre kareye ulaştı. ITMA Asia+CITME 2016, Pekin Tekstil Makineleri Uluslararası Sergi Şirketi ve MP Expositions Pte LTd. ortaklığında düzenleniyor. Japon Tekstil Makineleri Üreticileri Birliği de fuarın özel partneri olacak.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.