ITMA ASIA + CITME Fuarı İçin Online Ziyaretçi Kaydı Başladı

Şanghay'daki Ulusal Sergi ve Kongre Merkezi'nde (NECC) düzenlenecek olan ITMA Asia + CITME 2020 için online ziyaretçi kayıtları açıldı.

  03 Mayıs 2021 14:34 Pazartesi
ITMA ASIA + CITME Fuarı İçin Online Ziyaretçi Kaydı Başladı

Yaka kartını fuarın web adresinden satın alan ziyaretçiler, özel online fiyatlardan yararlanacak. 6 Haziran'a kadar geçerli olan erken kayıt indirimleri, beş günlük yaka kartı için 60 RMB ve bir günlük yaka kartı için 30 RMB olarak belirlendi. Standart yerleşik oranlar, beş günlük yaka kartı için 100 RMB ve bir günlük yaka kartı için 50 RMB'dir. Online kayıt yaptıran ziyaretçilere ayrıca fuar e-kataloğuna erişim hakkı verilecektir.

Fuara İlgi Büyük

CEMATEX Başkanı Ernesto Maurer, “Fuar süresince katılımcılarımızın, ortaklarımızın ve çalışanlarımızın güvenliğinin bizim için büyük önem taşıdığından emin olmak istiyoruz. Yerinde sıkı güvenlik önlemleri alınacaktır. Ziyaretçiler, fuar alanında oluşabilecek uzun kuyruklarla karşılaşmamak ve daha iyi ve sorunsuz katılım sürecini gerçekleştirmek için yaka kartlarını  çevrimiçi olarak satın almalıdır ”dedi.

Katılımcılar Fuarı İstedi

Çin Tekstil Makineleri Birliği (CTMA) Onursal Başkanı Bay Wang Shutian, “Sektörün ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak fuarın sahnelemesine devam etme kararı aldık. Geçtiğimiz Aralık ayında kabul sertifikası ve stant detayları resmi olarak belgelendiğinden, birçok katılımcı, kombine etkinliğin planlandığı şekilde yürütüleceği haberine pozitif tepkiler verdi ”dedi, Geçen yıl satış ve pazarlama fırsatları olmadığı için salgın, nonwovenlar ve teknik tekstiller gibi sektörler için kaliteli makineler için bastırılmış talep yarattı. Bu nedenle, makine üreticilerimiz pazarla yeniden bağlantı kurmaya istekliler. "dedi.

Devam eden Covid-19 zorlayıcı koşullarına rağmen, fuarın yedinci edisyonunun 170.000 metrekarelik sergi alanına sahip olması bekleniyor. Bugüne kadar 24 ülkeden birçok yerleşik makine üreticisi de dahil olmak üzere 1.500 katılımcının katılımını sağladı.

ITMA ASIA + CITME'nin sahibi CEMATEX ve Çinli ortaklar - Tekstil Endüstrisi Alt Konseyi, CCPIT (CCPIT-Tex), Çin Tekstil Makineleri Birliği (CTMA) ve Çin Sergi Merkezi Grup Şirketi (CIEC) ve Beijing Textile Machinery tarafından organize ediliyor. International Exhibition Co Ltd ve ITMA Services tarafından ortaklaşa düzenlenmiştir. Japonya Tekstil Makineleri Birliği, kombine etkinliğin özel ortağıdır.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.