Itma Asia + Citme 2022 İçin Alan Başvuruları Başladı

Asya'nın lider tekstil makineleri fuarı Itma Asia + Citme 2022 8. edisyonu, 20-24 Kasım 2022 tarihleri arasında Ulusal Sergi ve Kongre Merkezi (NECC)’de gerçekleştirilecek.

  17 Aralık 2021 08:00 Cuma
Itma Asia + Citme 2022 İçin Alan Başvuruları Başladı

CEMATEX (Avrupa Tekstil Makineleri Üreticileri Komitesi), Tekstil Endüstrisi Alt Konseyi, CCPIT (CCPIT-Tex), Çin Tekstil Makine Birliği (CTMA) ve Çin Fuar Merkezi Grup Konsorsiyumu (CIEC) sahipliğinde düzenlecek olan kombine etkinlik, küresel tekstil makine üreticilerinin  Asya'nın canlı tekstil üretim merkezine, özellikle Çin'e uzanan hatta faaliyetlerini gerçekleştirmeleri için öncelikli seçenek ve lider etkinlik olmaya devam ediyor.

Itma Asia + Citme Önemli Bir Gelişim Gösterdi

CEMATEX Başkanı Bay Ernesto Maurer organizasyona yönelik memnuniyetini dile getirirken şunları paylaştı, “2008'deki lansmanından bu yana Itma Asia + Citme, Çin'deki tekstil imalat endüstrisinin transformasyonunun bir parçası olmak için yıllar içinde önemli bir gelişim gösterdi. Kombine sergi için hazırlıklarımızı sürdürüyoruz ve tekstil endüstrisi için bir başka başarılı fuar etkinliğini daha gerçekleştirmeye hazırız. Çin, halen pozitif büyüme sahip birkaç ülkeden biri. Bu nedenle tekstil makine üreticilerini kombine fuarın sağladığı avantajlardan ve sunduğu fırsatlardan yararlanmaya davet ediyoruz.” dedi.

Uluslararası Para Fonu (IMF)'e göre, Çin ekonomisinin gelecek yıl yüzde 5,7 oranında büyümesi bekleniyor. Çin'in değer zincirini yukarı çekme çalışmasıyla birlikte,  makine üreticileri Itma Asia + Citme 2022'de çok sayıda iş ve ağ oluşturma fırsatına şevkle odaklanabilir.

Gelişmiş Teknolojileri Keşfetmek İçin Fırsat

Çin Tekstil Makineleri Birliği'nin (CTMA) Onursal Başkanı Bay Wang Shutian, “Çin'in 14. Beş Yıllık Planı, ekonomimizi teknolojik yeniliği vurgulayan, endüstri işbirliğini teşvik eden ve sürdürülebilirliğe öncelik veren bir üretim merkezine dönüştürmek için gereken sınırları çizdi. Bu plan doğrultusunda, Itma Asia + Citme, alıcıların gelişmiş üretim teknolojilerini keşfetmeleri için en etkili iş platformu olmayı taahhüdünü geliştirmeye devam ediyor.”

ITMA ASIA + CITME 2020'nin son edisyonu Haziran 2021'de başarıyla tamamlandı. 160.000 metrekarenin üzerindeki fuar temsil alanıyla kombine etkinlik, 20 ülke ve bölgeden 1.237 katılımcıyı ağırladı ve 5 gün boyunca 30 ülke ve bölgeden yaklaşık 65.000 ziyaretçiyi çekti.

Kombine serginin ortak iştiraki ITMA Services Başkanı Bay Charles Beauduin, “2020 edisyonu, koronavirüs pandemisi kaynaklı zorlu koşullara rağmen başarıyla düzenlendi. Hem katılımcılar hem de ankete katılan ziyaretçiler memnuniyetlerini ifade ederken bu pozitif veriler, kombine etkinliğin Çin’e ve aynı zamanda odağını bölgesel pazara çeviren çözüm sağlayıcılar açısından en tercih edilen platform olduğunu bir kez daha ortaya koydu.’’

"Daha fazla ülke aşı programlarını hızlandırdıkça ve seyahat kısıtlamalarına yönelik daha esnek prosedürleri takip ettikçe, iş dünyası ticaret fuarlarında yüz yüze etkileşimlere yönelik önemli bir aşama kat etmiş olacak- tanışmak, selamlamak ve anlaşmaları sonuçlandırmak için ideal platformlar."

ITMA ASIA + CITME 2022, Beijing Textile Machinery International Exhibition Co Ltd tarafından ve ITMA Services tarafından ortaklaşa organize edilmektedir. Japonya Tekstil Makineleri Birliği, fuarın özel partneridir.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.