ITMA ASIA + CITME 2020, Başarılı Bir Fuar Oldu

Itma Asia +Citme 2020, güçlü bir katılımla başarılı bir şekilde sona erdi. Yedincisi düzenlenen etkinlik, 8 aylık bir gecikmenin ardından 5 gün boyunca yaklaşık 65.000 ziyaretçiyi ağırladı.

  03 Ağustos 2021 09:08 Salı
ITMA ASIA + CITME 2020,  Başarılı Bir Fuar Oldu

Çin'deki salgın sonrası ekonomik toparlanmanın ardından pozitif ticari bakış açısına sahip olan katılımcılar, dünyanın en büyük tekstil üretim merkezinden yerel alıcılarla yüz yüze iletişim kurabilmenin heyecanını yaşadı. Ayrıca, Şanghay'a seyahat edebilecek denizaşırı ziyaretçileri ağırlamaktan heyecan duydular.

Katılımcılar Memnun Kaldı

Karl Mayer Genel Müdürü Zengxing, “Koronavirüs pandemisi nedeniyle daha az denizaşırı ziyaretçi vardı, ancak ITMA ASIA + CITME'ye katılımımızdan çok memnun kaldık. Standımıza gelen ziyaretçiler ağırlıklı olarak karar vericilerdi ve ürünlerimizle son derece ilgilendiler ve bizimle odaklı  oturumlar gerçekleştirdiler. Bu nedenle yakın gelecekte çok sayıda proje bekliyoruz." dedi

MS Printing Solutions İşletme Müdürü Alessio Zunta, şunları söyledi: “Bu ITMA ASIA + CITME editasyonuna katıldığımız için çok mutluyuz. Son olarak, fuarda çok olumlu geri dönüşler alan son baskı makinemizin lansmanının yanı sıra eski ve yeni müşterilerimizle tekrar yüz yüze görüşme imkanı bulduk. Çin'deki yerel pazarın neredeyse tamamen toparlandığını görmekten mutluyum ve gelecek yılki kombine gösteriyi sabırsızlıkla bekliyoruz."

20 Ülkeden 1.237 Katılımcı Vardı

Fuar, 20 ülke ve bölgeden 1.237 katılımcıyı bir araya getirdi. 1000'den fazla katılımcı ile yerinde gerçekleştirilen bir katılımcı anketinde, katılımcıların yüzde 60'ından fazlası ziyaretçilerin kalitesinden memnun olduklarını ortaya koydu; Yüzde 30'u, yüzde 60'ından fazlasının önümüzdeki altı ay içinde 300.000 RMB'den 3 milyon RMB'ye kadar değişen tahmini satışları olan iş anlaşmaları yaptıklarını bildirdi.

TSUDAKOMA Corp. Tekstil Makineleri Satış ve Pazarlama Departmanı Müdürü Satoru Takakuwa, katılımlarının başarısını Çin'deki daha otomasyonlu ve üretkenliği artıran çözümlere yönelik canlı talebe bağlayarak şunları söyledi: "Pandemiye rağmen, daha fazla müşterimizi ziyaret etti. Çin'de maliyetler her yıl arttığı için daha verimli üretim ve emek tasarrufu sağlayan teknolojilere olan talep artıyor.Talebe cevap verebildiğimiz için mutluyuz.”

Memnun olan bir diğer katılımcı ise Itema Weaving Machinery China Yönetim Direktörü Lorenzo Maffioli, “Çin gibi çok önemli bir pazarda yer alan ITMA Asia + CITME, şirketimiz için her zaman önemli bir platform olmuştur. 2020 baskısı, pandemi başladığından bu yana ilk uluslararası sergiyi temsil ettiği için özeldi.”

“Covid-19 kısıtlamalarına rağmen, çok sayıda nitelikli ziyaretçiyi standımızda ağırladığımız için fuarıdan çok memnunuz. Organizatörlerin hem katılımcılar hem de misafirler için güvenli bir ortam sağlama ve etkinliği çok verimli bir şekilde yönetme çabalarından da çok etkilendik.”

ITMA ASIA + CITME 2022, 20-24 Kasım 2022 tarihleri ​​arasında Şanghay'daki Ulusal Sergi ve Kongre Merkezi'nde (NECC) gerçekleştirilecek. Beijing Textile Machinery International Exhibition Co. Ltd. tarafından ve ITMA Services tarafından ortaklaşa düzenlenecektir.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.