Itma Asia 2018’de Santex Rimar Grubu

Santex Rimar Group Şanghay'da Itma Asia 2018 Fuar ziyaretçileri ile iki ayrı stantta en yeni teknolojilerini sergilemek için buluştu.

  23 Kasım 2018 00:00 Cuma
Itma Asia 2018’de Santex Rimar Grubu

Santex Rimar Group, su arıtma ve kurutma işlemleri için dokuma, tekstil terbiye, teknik tekstiller ve yeşil teknolojiler için dünya çapında makine üreticilerinin önde gelen şirketlerden biridir. Dokuma, örme, dokuma kumaşlar ve yeşil çözümler için teknoloji ortağı olarak Grup, 2015 yılında Santex Rimar Group’a dönüşen farklı şirketler olarak başlamıştır. Smit, dokuma teknolojisinde öncü olarak dünya çapında tanınmaktadır; Cavitec ve Isotex, teknik tekstil makineleri pazarında başı çekiyor; Santex ve Sperotto Rimar tekstil terbiye makineleri üretiyor; Solwa, su arıtma ve atık yönetimi için çevre dostu makineler sunuyor.

Santex Rimar Group, Şimdi Sperotto Rimar Markası Altında

Santex Rimar Group, Sperotto Rimar markası altında yeni yüzey bitim çözümlerini sunuyor: Softa; yüksek hızda fırçalama, Velura;  yüksek hızlı kaldırma makineleri Itma Asia 2018 fuar günlerinde sergilendi. Cavitec ise, bu fuarda yüksek verimli, hassas, kullanıcı dostu ve uygun maliyetli olmak üzere tasarlanmış spor giyim ürünleri için mükemmel olan yeni hotmelt kaplama ve rotogravür sistemli laminasyon hattı Cavimelt P + P Line'ı sundu. Smit yeni GS980 F'yi sundu: Olağanüstü bir havlu kalitesi için en hızlı serbest uçuş rapier makinesi. Smit’in sunduğu bu makine, yedi farklı çalışma genişliğinde, 220 ile 360 ​​cm arasında Smit GS980F, bir veya birkaç panelde havlu veya dökme havluları yıkamak için mükemmel bir makine.

Santex Rimar Group ve Donghua Üniversitesi İşbirliği

Urumqi (Xinjiang) 'da Future Textile Road etkinliği ile 2017 yılında açılan Doğu ve Batı arasındaki ilişkiyi daha da güçlendirmek için, Santex Rimar Group, yeni tekstil endüstrisinin büyümesini keşfetmeye ve uluslararası alanda güçlü ilişkiler kurmaya devam etmek için Donghua Üniversitesi ile bir ortaklık projesi imzaladı. Öğrenciler, tekstil endüstrisini, mekatronik ve teknoloji, tekstil mühendisliği ve makine üretimi, çalışma ve deneyim arasındaki son derece gelişmiş bir diyalogda daha fazla gelişim için bundan ilham alacaklar.

Her yıl Santex Rimar Group, en önemli İtalyan moda ve tekstil bölgelerinden biri olan Vicenza İtalya'da bulunan merkezde, Donghua Üniversitesi'nin en iyi öğrencileri arasından burs ve eğitim süresi ile iki kez ödüllendirilecek.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.