ITMA 2023 Yeniden Milano’da

CEMATEX, 2023’teki ITMA Fuarı’nın İtalya’nın Milano şehrinde gerçekleşeceğini duyurdu. İtalyan tekstil makine üreticileri birliği ACIMIT Başkanı Zucchi, konuya ilişkin memnuniyetini dile getirdi.

  24 Haziran 2019 00:00 Pazartesi
ITMA 2023 Yeniden Milano’da

Avrupa Tekstil Makineleri Üreticileri Birliği CEMATEX, Itma’nın 19. Edisyonunun İtalya’nın Milano şehrinde gerçekleşeceğini duyurdu. 2015 yılında Milano’da düzenlenen ITMA, 2023’te yeniden aynı kentte.

ITMA 2023, Fiera Milano Rho Fuar Merkezi’nde 8-14 Haziran 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

CEMATEX Başkanı Fritz Mayer, ITMA 2023’ün Milano’da yapılmasıyla ilgili; “ ITMA 2015’den yeterinde olumlu geri dönüş aldık. Milano ITMA gibi 200.000 metrekareden daha geniş alan kaplayan ve dünya çapında bir platform oluşturan büyük ölçekli organizasyonları ağırlayabilecek altyapı kapasitesine sahip bir şehir. İtalya ayrıca büyük tekstil makine ve tekstil endüstrisine de sahip.” ifadesini kullandı.

Alessandro Zucchi, Italyan Tekstil Makinecileri Birliği ACIMIT Başkanı; “ITMA 2023’ün gerçekleştirileceği şehrin Milano olarak kararlaştırılmasına çok sevindik. Yerel partnerlerimizle başarılı bir sunum gerçekleştirmek üzere hep birlikte çalışacağız.” Dedi.

Fiera Milano İcra Kurulu Başkanı Fabrizio Curci, “Tekstil ve giyim sektöründeki en büyük uluslararası makine ve teknoloji fuarını İtalya'ya geri getirmek bizim için büyük bir memnuniyet” dedi. “Organizatörlerin bize duydukları güven, profesyonel yaklaşımın ve kaliteli hizmetlerin bir göstergesidir. Fiera Milano, burada düzenlenen uluslararası etkinliklerde garanti verebilir.”


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.