ITMA 2023 Stand Başvuruları Mart'ta Başlıyor

ITMA 2023 için stand alan başvuruları 3 Mart'ta başlıyor. Dünyanın en büyük tekstil ve konfeksiyon teknolojleri fuarı ITMA, 8-14 Haziran 2023 tarihleri arasında Milano'da düzenlenecek.

  10 Mart 2021 09:05 Çarşamba
ITMA 2023 Stand Başvuruları  Mart'ta Başlıyor

2019'da Barselona'daki başarılı fuarın ardından, devam eden Covid-19 salgınına rağmen yaklaşmakta olan fuara ilginin ne olacağı merakla bekleniyor. Etkinlik sahibi CEMATEX ve organizatör ITMA Services'e göre, geçen yıldan bu yana ilgilenen katılımcılardan çok sayıda talep alındı.

ITMA Services Başkanı Charles Beauduin,: “Pandemi, dünyayı birçok açıdan  tahmin edilemeyen bir şekilde olumsuz etkiledi. Şimdi dijital alanın daha ulaşılabilir olduğu yeni bir dünyaya geçiş yapıyoruz. Aynı zamanda yüz yüze görüşmelerin de önemini vurguladı, mümkün olduğunda hepimiz tarafından bir kez daha her zamankinden daha çok takdir edilecektir.’’

Yeniliklerin Adresi Milano

“Pek çok tekstil teknolojisi kurucusu, işletmelerini konsolide etmek ve rekabeti sürdürmek için araştırma ve geliştirme çalışmalarını ilerletmek için bu birkaç yılı kullanıyor. Bu nedenle, ITMA 2023 düzenlendiğinde, en son yeniliklerini Milano'da sergilemeye hazır olacaklar. "

CEMATEX Başkanı Bay Ernesto Maurer şunları ekledi, “Bu arada, tekstil ve hazır giyim endüstrisi oyuncularının ITMA 2023'e katılımlarını en üst düzeye çıkarmalarına yardımcı olmak için çeşitli yollar araştırıyoruz. Katılımcılar, yeni dijital platformumuz aracılığıyla en yeni makinelerini ve çözümlerini tanıtmak için ek yollar keşfedebilecekler, bu da katılımcı ve ziyaretçilerin ITMA 2023'teki yüz yüze toplantılarından önce ve fuardan sonra bağlantısına destek olacak. Ayrıca, pazardaki fırsatları yansıtmak için ürün endeksimizi genişlettik ve iyileştirdik.’’

Genişletilmiş ürün endeksi

ITMA 2023, 20 bölümden oluşacak. Bu büyüyen sektördeki alıcıların ihtiyaçlarını karşılamak için kompozitler için tekstil takviye yapıları, yardımcı makineler ve aksesuarlar için,  büyüyen bu sektördeki alıcıların ihtiyaçlarını karşılamak için oluşturulmuştur.

Bay Beauduin, “ITMA 2023, tüm tekstil ve hazır giyim üretim değer zinciri için çözümler sunuyor. Kompozit endüstrisi fırsatlarla dolu. Geçmiş ITMA sürümlerinde kompozit çözümler sergilenirken, artık alıcıların tek bir sektörde kümeleyerek bu teknolojileri tedarik etmesini kolaylaştırıyoruz. "

Bölüm 11, kompozitler için tekstil takviye yapıları için makinelerin yanı sıra yardımcı makine ve aksesuarları içerecektir. Bölüme şunlar dahildir:Karbon, cam ve aramid elyaf gibi özel elyafların üretimi ve işlenmesi için makineler ,Filament sarma makineleri, Elyaf dağıtım makineleri, Bant döşeme makineleri, elyaf yerleştirme hatları, Prepreg üretimi için kaplama ve emprenye makineleri, Takviye yapılarının üretimi için diğer makineler, Tekstil güçlendirme yapıları için özel test ekipmanları, Tekstil güçlendirme yapıları için makineler için yardımcı makine ve aksesuarlar

Tekstil Geri Dönüşüm Ekipmanları Güncellemesi

Mevcut endüstri taleplerini ve ihtiyaçlarını daha da yansıtan ITMA 2023 ürün endeksi, tekstil ayıklama sistemleri ve kimyasal geri dönüşüm teknolojisi gibi tekstil geri dönüşümü için ekipman içerecek şekilde güncellendi.Tasarım, veri izleme, işleme ve entegre üretim için yazılım ve otomasyonla ilgili bölüm, tekstil ve giyim üretimi için dijital platformları, tekstil malzemelerinin tedarikini ve perakende için B2C platformlarını içerecek şekilde genişletildi. Ayrıca, üretim süreçlerinin otomasyonu ve ürünlerin takibi ve izlenmesi için daha geniş bir çözüm yelpazesi vardır.

Tekstil Dünyasını Dönüştürmek temalı ITMA 2023'ün güçlü tepkiler alması bekleniyor. En son ITMA 2023 sanal lansmanı çok olumlu tepkiler aldı. 2019'da Barselona'da düzenlenen son ITMA fuarı, hammaddeler ve kumaşlar da dahil olmak üzere tüm tekstil ve hazır giyim değer zincirinden sergilere yer verdi. 45 ülkeden 1.717 katılımcının rekor katılımı ve 136 ülkeden 105.000'in üzerinde ziyaretçi çekti.

YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.