ITMA 2019 Başvuruları Başladı

20-26 Haziran 2019 tarihleri arasında Fira de Barcelona’da gerçekleştirilecek olan ITMA 2019 için fuar alanı başvuruları başladı.

  16 Mayıs 2017 01:00 Salı
ITMA 2019 Başvuruları Başladı

Dünyanın en büyük tekstil ve konfeksiyon teknolojisi fuarı olan ITMA 2019 için fuar alanı başvuruları başladı. 1951'den beri her dört yılda bir düzenlenen fuar, tekstil ve hazır giyim üretim zincirinin yanı sıra ham maddeleri de vitrine çıkarıyor.

Avrupa Tekstil Makine Üreticileri Komitesi CEMATEX, tarafından düzenlenen ITMA 2019, yeni işbirlikleri sağlamak ve kaynak bulmayı kolaylaştırmak için ürün indeksini geliştirirken, ziyaretçilerin deneyimini sürekli iyileştirerek ilgi düzeyini artırıyor.

ITMA 2019 hakkındaki görüşlerini paylaşan CEMATEX Başkanı Fritz P. Mayer, "ITMA'nın temel değeri tekstil ve hazır giyim endüstrisini ve son kullanıcıları ilgilendiriyor. Bu nedenle, yeniden keşfedilmek için yeni yollar arıyoruz ve entegre bir kaynak bulma deneyimi sunarak platformumuzu tüm paydaşlar için yaşamsal hale getiriyoruz. Daha da önemlisi, üreticiler her ITMA sırasında, ortakları ve müşterileri ile rekabet avantajı sağlayan yenilikçi fikirlere ulaşabiliyorlar." dedi.

ITMA 2019’da Yeni Ürün Segmentleri

ITMA 2011'de yer verilen elyaf ve iplik sektörü hammaddelerini tedarik etmek isteyen ziyaretçiler tarafından olumlu karşılanmıştı. Son iki ITMA Fuarı’nda elyaf, iplik katılımcıları ve ziyaretçilerden gelen olumlu tepkiler nedeniyle, ITMA 2019 ‘da woven, nonwoven ve örme kumaşları, elyaf ve iplik sektörleri fuara dahil edilecek. Buna ek olarak, dijital baskı mürekkepleri, baskı bölümünde sınıflandırılacak. Bu durum, mürekkep üreticilerinin, baskı makineleri imalatçıları ile aynı holde olmasını sağlayacak, böylece ziyaretçiler teknoloji ve sarf malzemelerine kolaylıkla ulaşabilecekler.

ITMA 2019 organizatörü ITMA Services tarafından verilen bilgilere göre, makine alıcıları için sunulan diğer bir yeni hizmet ise kiralama ve finansman hizmetleri olacak. ITMA Services Genel Müdürü A. E. Roberts, konuyla ilgili, "Global endüstri ortamının zorluğundan dolayı ürün indeksinin üreticilere son derece yararlı olacağından emin olmak için kapsamlı bir çalışma yaptık. ITMA 2019 alan uygulamasının lansmanı, tekstil makine imalatçıları ve hammadde üreticileri tarafından merakla bekleniyor. Daha önce ITMA'ya katılmamış olan katılımcılardan ve ilgilenen üreticilerden çok fazla talep aldık. Bu durum, ITMA 2019 için iyi bir sonuç oluşturuyor. Endüstri, güçlü endüstri platformunu sabırsızlıkla bekliyor." değerlendirmesinde bulundu.

Uluslararası Hazır Giyim Federasyonu Başkanı Han Bekke de "ITMA köklü bir tekstil makineleri fuarıdır ancak yıllar geçtikçe fuar sektöre ait endüstri eğilimleri doğrultusunda gelişmiştir. Artık hammadde de dahil olmak üzere tüm tekstil ve konfeksiyon üretim zincirini kapsıyor. Bu nedenle, dünyanın önde gelen markalarını ve giyim eşyalarını üreten IAF (Uluslararası Hazır Giyim Federasyonu) üyelerimiz mükemmel bir kaynak platformu buluyorlar. Tüketicilere sürdürülebilir şekilde yapılan heyecan verici ürünleri sunmak için yenilikçi çözümler ararken ITMA 2019'da yeni malzemeler ve teknolojiler keşfetmekten memnuniyet duyuyoruz.” sözlerine yer verdi.

İspanyol Tekstil Makineleri Üreticileri Derneği AMEC AMTEX Başkanı Jordi Galté ise,“ITMA'ya tekrar ev sahipliği yapmaktan heyecan duyuyoruz. Katılımcılar 2011'de iyi bir deneyim yaşamışlardı ve 2019'da bu durumu yeniden yaşatmayı umuyoruz. İspanya, en ünlü lüks ve hızlı moda markalarına ev sahipliği yapıyor. Bu nedenle tekstil, konfeksiyon ve moda endüstrisinde bulunan herkes için ilginç bir yer." dedi.

2015 yılında Milano'da yapılan son ITMA Fuarı, 108.268 metrekarelik alanda 46 ülkeden 1.691 katılımcı ve 147 ülkeden yaklaşık 123 bin ziyaretçiyi ağırlamıştı.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.