Itema, R95002 denim makinesinin ilk çıkışı Çin'de gerçekleşecek

Itema rapier dokuma makinesinin ikinci nesli olan R 9500-2 denim, ilk kez Asya-Pasifik dokumacıları için Çin'de sergilenecek.

  14 Ekim 2018 01:00 Pazar
Itema, R95002 denim makinesinin ilk çıkışı Çin'de gerçekleşecek

Sınıfının en iyi dokuma makineleri, yedek parça ve entegre sistemine sahip olan Itema, Şanghay'da ITMA ASIA + CITME fuarı için etkileyici bir ürün yelpazesi hazırlayacak. 15-19 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek fuara katılan ziyaretçiler, İtema dokuma teknolojisini değerlendirmek ve incelemek için pek çok şans elde edecek. Bununla beraber R 9500-2 denim' in, maliyet tasarrufu, üstün kumaş kalitesi ve seçkin kullanıcı deneyimini de gözler önüne sermesi bekleniyor. Fuarda toplam 6 İtema standı ve 15 İtema dokuma makinası yer alacak.

Itema Standı Fuarda Tam Kadro Yerini Alacak

Çin'deki Itema üretim tesisinde üretilen ve bir araya getirilen bir diğer makine R 9000 denim ise,ikinci nesil dokumacılara somut ve önemli faydalar getirdiği için fuarda bulunacak. Ayrıca R 9000-2 ve R 9500-2 denim modellerine ek olarak, iki adet rapier ile iki adet airjet makinesi de fuarda ziyaretçilerin beğenisine sunulacak. Bu sayede İtema, piyasadaki esnek rapier bandını icat eden ve aynı zamanda R 95002 denim üzerinde yepyeni bir üç katmanlı karbon bant oluşturan Lamiflex firması ile arasındaki sinerjinin de ilk sonucunu görmüş olacak.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.