İtalyan Tekstil Makineleri İran’da

İran’da gerçekleştirilecek olan, İtalyan Ticaret Ajansı tarafından düzenlenen ve Ekonomi Geliştirme Bakanlığı tarafından desteklenen tanıtım turuna 26 İtalyan tekstil makine üreticisi katılacak.

  21 Mayıs 2016 09:00 Cumartesi
İtalyan Tekstil Makineleri İran’da

İtalyan Ticaret Ajansı tarafından düzenlenen ve Ekonomi Geliştirme Bakanlığı tarafından desteklenen İran’daki tanıtım turu 22 Mayıs’ta başlayıp 30 Mayıs’a kadar sürecek. 23’ü ACIMIT üyesi olmak üzere toplamda 26 İtalyan tekstil makine üreticisinin yer alacağı tanıtım turu ülkenin Tahran, Yazd, İsfahan, Mashad gibi büyük şehirlerindebir dizi teknoloji sempozyumuna sahne olacak. Uluslararası müeyyidelerin kademeli olarak kaldırılması ve İtalyan tekstil makine endüstrisinin son yıllarda kaybettiği pazar payını yeniden kazanması amacıyla düzenlenen tanıtım turu kapsamında, İranlı tekstil üreticileri kendi bilgi birikimlerini İtalya’nın önde gelen tekstil makine üreticilerinin bilgi birikimleri ile birleştirme şansına sahip olacaklar.

“Bu Tur Kaybettiğimiz Zamanı Geri Kazanmamıza Yardımcı Olacak”

İtalyan Ticaret Ajansı ve ACIMIT tarafından düzenlenen aynı zamanda İtalya Ekonomi Geliştirme Bakanlığı’nın desteğini alan bu oluşum ile ilgili olarak değerlendirmede bulunan ACIMIT Başkanı Raffaella Carabelli,“Son yıllarda, uluslararası müeyyideler yerel endüstrinin küresel bağlamda rekabetçi olmaya devam etmesi için gerekli olan modernizasyon sürecini erteledi. 2004 yılında İran, sektör için İtalyan İhracatında ilk 10’da yer alan pazarlardan birisi idi. Yıllar süren durağanlık sonrasında, firmalarımız İran’da stabil iş yapmaya başladı. Bu tanıtım turunun, kaybettiğimiz zamanı geri kazanmamıza ve arayı kapatmamıza yardımcı olacağından eminim.” dedi.  Carabelli sözlerini şöyle sürdürdü; “Şu anda, büyük bir geleneği olan bir pazara geri dönme olasılığımız var ve bunu geçmişte olduğundan daha fazla başarı ve daha fazla ilgi ile yapabiliriz. Ekonomik Gelişme Bakanlığı’nın ve İtalyan Ticaret Ajansı’nın desteği sayesinde sektörümüz, İran’ın tekstil endüstrisinde stratejik bir partner olarak rol alacak.”

2015 yılında İran’a yapılan İtalyan ihracatı yaklaşık 8 milyon euro iken, İran’dan gelen talepler ise birçok kaleme yayılmasına karşın ağırlıklı olarak terbiye ve iplik makinelerine yönelik gerçekleşti. Tanıtım turuna katılan ACIMIT Üyeleri; AUTEFA SOLUTIONS ITALY, BETA MACHINERY, BIANCO, C.P.S TEX, CORINO MACCHINE TESSILI, FADIS, FERRARO, ITEMA, JTS, LAIP, LORIS BELLINI, MARIO CROSTA, MARZOLI MACHINES TEXTILES,MESDAN, RF SYSTEMS, RITE, ROJ, SANTEX RIMAR GROUP, SAVIO, SMIT, SSM GIUDICI, STALAM, UNITECH firmalarından oluştu.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.