İstanbul Moda Akademisi’nden Yeni İki Program

İstanbul Moda Akademisi, moda sektöründe kariyer hedefleyenlere yönelik yeni iki program hazırladı

  09 Mart 2016 08:54 Çarşamba
İstanbul Moda Akademisi’nden Yeni İki Program

İstanbul Moda Akademisi (İMA), profesyonel gelişim programları kapsamında modayla ilgilenen ve kendini bu alanda geliştirmek isteyenlere yönelik iki yeni eğitim programı sunuyor. İMA, müşteri temsilcisi (merchandiser), satış yöneticisi, tekstil veya hazır giyim satın alma yöneticisi olmak isteyenlere yönelik, global rekabeti anlayabilen, değişen tüketici davranışlarına hızlı cevap verebilen donanımlı çalışan ve yöneticiler yetiştiren “Tekstil ve Hazır Giyim Müşteri Temsilciliği” eğitimini hayata geçiriyor. Program, tekstil ve hazır giyim konusunda satış ve satın alma yapan tüm firmaların en önemli temel konularını katılımcılara aktarmayı amaçlıyor. Mart ayında  başlayacak olan program, 3 ay sürecek.

Profesyonel gelişim programları kapsamında yeni başlayacak olan ikinci program ise “Moda Perakendesinde Mağaza Yönetimi” olacak. Program mağazacılıkta günlük işleyişten, global markalarda mağaza yönetimine geniş bir yelpaze sunuyor. Moda perakendesinde mağaza yönetimi alanında kariyer hedefleyenlere, mağaza yönetiminde görev alan ve güncel mağaza yönetimi alanında kendisini geliştirmek isteyenlere yönelik hazırlanan bu program, hızlı moda perakendesi, lüks mağazacılık, büyük metrekare mağazacılık, konsept mağaza yönetimine yönelik bilgiler sunacak. Nisan ayında başlayacak program 2 ay süreyle devam edecek.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.