Ispo Munich Ziyaretçi Sayısını Artırdı

Spor ve sağlık temalarının öne çıktığı Ispo Munich Fuarı, başarılı bir edisyona ev sahipliği yaptı.

  25 Mart 2013 17:25 Pazartesi
Ispo Munich Ziyaretçi Sayısını Artırdı

Almanya’daki Messe ,münichen Fuar Merkezi’nde 3-6 Şubat 2013 tarihleri arasında gerçekleştirilen Ispo Münich, spor alanındaki 81.000 profesyonel ziyaretçiye ev sahipliği yaptı. 109 ülkeden ziyaretçinin akın ettiği fuarda, 2481 firma katılımcı olarak yer aldı. 2012 yılına göre yüzde 4’lük ziyaretçi artışı sağlayan fuarda, ziyaretçilerin yüzde 66’lık kısmı yurtdışından geldi. Etkinliği İtalya, Avusturya, İsviçre, Fransa ve İngiltere’den önemli alıcılar takip etti. Bunun yanında geçen yıla göre katılımcı sayısını da önemli oranda artıran organizasyon, fuar alanı bakımından da net 103,220 metrekareye ulaştı. Konu ile ilgili önemli değerlendirmeler yapan Messe München International CEO’su Klaus Dittrich, Avrupa ve Asya’dan katılım anlamında güçlü bir artış yaşandığının altını çizdi. Dittrich, bunun dışında İspanya’nın ekonomik kriz sonrası yaptığı önemli dönüşten mutlu olduklarını açıkladı.

Fuar yetkilileri tarafından yapılan açıklamada fuar katılımcılarının ve ziyaretçilerinin yüzde 74’lük kısmının, etkinlikten memnun ayrıldıkları ifade edildi. Fuarın en önemli organizasyonlarından olan 2. Ispo Sağlık Forumu, spor ve sağlık konusunda önemli bilgilerin sunulduğu bir platform oldu. ISPO Healthstyle başlığı ile geçen yıl ilk kez kutlanan ISPO Sağlık Forumu bu yıl da çeşitli etkinliklerle devam etti. ISPO Munih’te küresel alanda da sürekli büyüyen sağlık endüstrisi için özel bir platform hazırlandı. 2. ISPO Sağlık Forumu adı altında gerçekleşen etkinliğe, yüksek nitelikli uzmanlar katılarak bu segmentin yenilikleri hakkında görüşlerini açıkladı. Spor ve sağlık alanının bütünleşmesini, gelişimini ifade eden ISPO Sağlık forumu, kayak, performans sporları gibi alanlarda pazarların gelişimini hedefliyor. ISPO Sağlık Stili (Healthstyle) konseptiyle 250 metrekare alanda, sağlık şirketleri ve spor giyimin önde gelen temsilcilerini ağırlayan forum, üç temada yenilikçi ürünlerin ziyaretçilerle buluşturdu. ‘Spor ve Performans’, ‘Aktivite ve Konfor’, ‘Vücut ve Sağlık’ temalarıyla sunulacak Sağlık Stili (Healthstyle) konseptini, yaklaşık 80.000 kişi ziyaret etti.

Forumda yer alan firmalar, spor malzemeleri ile sağlık sektörü arasındaki gücü ziyaretçilere sundu. Ayrıca organizasyonun en önemli başlıklarından olan ISPO Textrends platformu ile katılımcılar, kumaş fermuar gibi tekstil ve aksesuar ürünlerini de ziyaretçilere tanıttı. ISPO’nun en önemli çalışmalarından olan Textrends’te üreticiler 2014/2015 sonbahar kış sezonu yenilikleri hakkında bilgi verdi. Bu yıl ilk kez düzenlenen ISPO Textrends, spor iş profesyonelleri için yeni bir fırsat alanı oluşturdu.

 

 


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.