ISPO Munich “Sağlık ve Spor” Temasıyla Yer Alıyor

3-6 Şubat 2019 tarihleri arasında Almanya’da gerçekleşecek olan ISPO fuarı, endüstri temsilcilerini sağlık teması altında topluyor.

  06 Şubat 2019 00:00 Çarşamba
ISPO Munich “Sağlık ve Spor” Temasıyla Yer Alıyor

ISPO Munich uluslararası spor segmentinin takviminde önemli bir etkinlik olarak yer aldı. Multi segmentli ticaret fuarı, gelecek yıla yönelik tüm sektörel özellikleri öne çıkaracak ve imalatçılara, markalara ve spor perakendecilerine toplantılar ve ağ oluşturma için bolca alan sağladı.

ISPO Marka ve Endüstri Temsilcilerini Bir Araya Getiriyor

ISPO Münih tüm dünyadan endüstri temsilcilerini bir araya getiriyor. 2018’de 120 ülkeden gelen 84.000’e yakın profesyonel, Münih’teki etkinliğe katılmıştı. Tüm katılımcıların yüzde 88'ini oluşturan uluslararası katılımcıların ve uluslararası ziyaretçilerin% 88'ini kapsayan uluslararası katılımcılarla birlikte, geçen yıl dünyanın en büyük ticaret sektör fuarı daha da küresel bir fuar haline geldi. ISPO Münih bilgi toplamak, toplantılar düzenlemek ve ağ kurmak için mükemmel bir yer. En yeni tekstil ve spor ekipman trendlerinden, yenilikçi açık hava ve fitness ürünlerinden dijital konsepte kadar pek çok odak noktası olacak.

ISPO Münich ayrıca marka temsilcilerini de bir araya getirecek. Tedarik yönetimi, hammadde üretimi ve işlenmesi alanlarındaki tüm son gelişmeler, kaynak, üretim ve tedarik zincirleri konularını da kapsayan sunumlar gerçekleştirilecek. Üretim endüstrisi, yalıtım malzemeleri ve nefes alabilen ve su itici kumaşlara olan artan talebi karşılamak için kusursuz değer zincirlerine güveniyor.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.