İplik Endüstrisi, Filo Fuarında

Milano Fuar Merkezi Mi-Co da düzenlenen Filo Fuarı beklenenden fazla ziyaretçi ağırladı ve yabancı alıcılar tarafından da ziyaret edildi.

  25 Kasım 2020 09:26 Çarşamba
İplik Endüstrisi, Filo Fuarında

Uluslararası iplik ve elyaf fuarı Filo'nun 54. editasyonu, tekstil endüstrisinin içinde bulunduğu zor duruma rağmen olumlu sonuçlarla kapandı. Filo'nun genel müdürü Bay Paolo Monfermoso, "Filo'nun 54. editasyonu beklenenden fazla ziyaretçi ağırladı ve yabancı alıcılar da fuarı ziyaret etti."Monfermoso, “İplik endüstrisi için, Filo'nun 54. editasyonu,“ katılıma açık fuara ”geri dönüş için ilk şansı temsil etti. Şirketlerin yeniden piyasayada aktif olma çabasını, yeniden buluşma arzusunu teyit etti.

Sanal Fuarlar Yetersiz

Filo, sanal fuarların şirketlerimizin yaratıcılığını, sürekli araştırma çalışmalarını ve çözümleri özelleştirme, her müşteri için en uygun olanı bulma yeteneklerini göstermek için yeterli olmadığını gösterdi. Filo'nun sürdürülebilirlik projesi FiloFlow büyük başarılar kazanmaya devam ediyor. Katılan katılımcıların sayısı bir baskıdan diğerine sürekli artmaktadır ve şu anda proje, katılımcı şirketlerin büyük bir kısmını kapsamaktadır. " dedi.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.