İpekyolu, China Homelife Turkey İle Canlanıyor

Çin ile Türkiye arasındaki ticari ilişkilere öncülük eden China Homelife Turkey Fuarı, 31 Mayıs- 2 Haziran tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde ziyaretçilerini ağırlayacak.

  07 Mayıs 2018 01:00 Pazartesi
İpekyolu, China Homelife Turkey İle Canlanıyor

Dünyada uygun maliyetli ve her seviyede kalitede ürün ve hammadde avantajı ile son 20 yılda pek çok firmanın üretim merkezi haline gelen Çin,  üretim potansiyeli ve ürün çeşitliliğini Türkiye’de China Homelife fuarı ile görücüye çıkarıyor.

Bu yıl dördüncü kez organize edilen China Homelife Turkey Fuarı; tekstil, hazır giyim ve aksesuarları, ev tekstili, inşaat malzemeleri, el aletleri ve hırdavat, ev gereçleri, elektrikli ev aletleri, mobilya, elektronik eşyalar, hediyelik eşya, zücaciye, mutfak ve banyo armatürleri, gıda, LED ve aydınlatma ürünleri başta olmak üzere 50 binin üzerinde ürüne ev sahipliği yapacak.

Türkiye ve Çin arasındaki ticari ilişkilerin bu fuar ile önemli bir ivme kazandığını kaydeden China Homelife Turkey Fuarı Uluslararası İlişkiler Müdürü Gülden Parlak,  fuarın bu yıl, Çin Hükümeti’nin uygulamaya koyduğu, “Bir Kuşak Bir Yol- One Belt, One Road (OBOR)” projesi ile Tarihi İpekyolu’nu yeniden canlanmasına katkı sağlayacağını belirtti. Parlak, “Fuarımız ile birlikte bu projeye öncülük etmekten büyük mutluluk duyuyoruz.” sözlerine yer verdi.

Son edisyonu 2017 yılında gerçekleştirilen fuarda 450 Çinli firma katılımcı olarak yer alırken, yaklaşık 12 bin kişi ziyaretçi olarak yer almıştı. Bu yıl ise 800’den fazla firmanın katılımıyla 12.500 metrekarelik bir alanda gerçekleşmesi planlanan fuarın, 500’ün üzerinde ikili iş görüşmesine ev sahipliği yapması bekleniyor.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.