Trendlerin Merkezi 'Intertextile Shanghai'

Kapılarını açan Intertextile Shanghai Apparel Fabrics, moda endüstrisinde faaliyet gösteren tedarikçi ve alıcıları buluşturarak trendlerin merkezi oldu.

  12 Ekim 2017 01:00 Perşembe
Trendlerin Merkezi 'Intertextile Shanghai'

Küresel hazır giyim kumaş ve aksesuar endüstrisinden 25’ten fazla ülkeden tedarikçiyi ve 100'e yakın ülkeden gelen alıcıyı ağırlayan Intertextile Shanghai Apparel Fabrics Fuarı, 11-13 Ekim tarihlerinde Çin’in Shanghai kentinde ziyaretçilerini ağırlıyor.

Sonbahar/Kış tedarik periyodunun sonuna doğru gerçekleşen fuara alıcılar, bir sonraki sezonun trendleri hakkında iyice bilgilendirilmiş olarak geliyorlar ve böylece ürünlerini sergileyecek olan yaklaşık 4 bin 500 katılımcı arasında rahatlıkla satın alma kararlarını verebiliyorlar.

2016 Sonbahar Edisyonundan elde edilen verilere göre, katılan alıcıların yüzde 84'ü satın alma konusunda yetki taşırken, yüzde 89'u gelecek sezon için sipariş vermeye yönelik hedeflerini belirlemekten memnun. Birçok alıcı, Intertextile Shanghai Fuarı’na yeni ürün ve yenilikleri keşfetmek için katılıyor, böylece Intertextile'ı yeni koleksiyon ve ürünlerin görücüye çıkabileceği ideal bir platform haline getiriyorlar. Fuara katılan alıcıların yüzde 39’u fuara yeni ürün ve yenilikleri keşfetmek için katıldıklarını söylüyor.

Hem ulusal ekonomiler hem de hazır giyim kumaş ve aksesuarları endüstrisinde gerçekleşen tüm değişikliklerle birlikte fuarı ziyaret eden ticari alıcıların sayısı yaklaşık 70 bine ulaştı. Bu ilgi, katılımcılara yeni pazarlar bulmaları veya mevcut pazarları iki katına çıkarmak için önemli bir fırsat sunuyor.

Intertextile Shanghai,uluslararası birçok katılımcının yanı sıra Türkiye'den de önemli firmaları ağırlıyor.Türkiye'den fuara katılan firmalar arasında;

1-Denimes Tekstil

2-Deridesen Etiket Sanayi Ve Ticaret A.Ş

3-Durak Tekstil Ve Sanayi Ve Ticaret A.Ş

4-Form Button| San. Ve Tic. A.Ş.

5-Hantas Dokumacılık Konfeksiyon Tekstil San. Tic. Ltd. Şti.

6-Karsu Tekstil San. Ve Tic. A.Ş.

7-Kipaş

8-Lüks Kadife Tic. Ve Ltd. Şti.

9-Orta Anadolu Tic. Ve San. İşl. TAS

10-Özel Tekstil İnş. San. Ve Tic. Ltd.Şti.

11-Polsan Button

12-Sahsa Tekstil Konfeksiyon San. Tic. Ltd.Şti.

13-Soktaş Dokuma İşletmeleri San. Ve Tic. A.Ş.

14-Tüp Merserize Tekstil Elektrik Üretim San. Ve Tic. A.Ş.

15-Yurt Kumaş Tekstil San. Ve Tic. A.Ş. yer aldı.


Intertextile Shanghai,katılımcı ve ürün genişliğinin yanı sıra fonksiyonel kumaş yenilikleri için de önemli bir tedarik platformu sunuyor.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.