Intertextile Shanghai Sonbahar Edisyonunun Tarihi Değişti

Intertextile Shanghai Yarn Expo 2018 sonbahar edisyonunun tarihi değişti. Fuar bu sene 15-17 Ekim 2018 tarihleri arasında yapılacak.

  12 Mart 2018 01:01 Pazartesi
Intertextile Shanghai Sonbahar Edisyonunun Tarihi Değişti

Endüstrinin öncü ticari fuarı olan Intertextile Shanghai Yarn Expo Fuarının 2018 Sonbahar Edisyonu, bu sene 15-17 Ekim tarihleri arasında yapılacak.  Fuar, 2015'ten beri düzenlendiği Şanghay'daki Ulusal Sergi ve Toplantı Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

Tarih değişikliği ile ilgili açıklama yapan ortak organizatörlerden biri olan Messe Frankfurt (HK) Ltd'nin Genel Müdürü Wendy Wen, "Geçen yıl paydaşlarla yaptığımız detaylı istişareden sonra, fuarın Sonbahar Edisyonunu Ekim ayında yapmaya karar verdik." dedi. Itma Asia + Citme 2018 Yarn Expo Autumn, moda hazır giyim fuarı CHIC ve örgü fuarı olan PH Value ile eş zamanlı olarak düzenlenecek. Intertextile Shanghai Apparel Fabrics Fuarının 2018 Sonbahar Edisyonu; Messe Frankfurt (HK) Ltd; Tekstil Endüstrisi Alt Konseyi CCPIT ve Çin Tekstil Bilgi Merkezi tarafından ortaklaşa organize edilecek.

Tüm Sektör Tek Çatı Altında

Intertextile Shanghai, Mart Edisyonu ise kapılarını açmaya hazırlanıyor. 14-16 Mart tarihleri arasında düzenlenecek olan Bahar Edisyonu, moda endüstrisinde faaliyet gösteren tedarikçi ve alıcıları buluşturacak. Tüm giyim kumaşları ve aksesuarları sektörünü üç gün boyunca tek çatı altında toplayacak Intertextile Shanghai, öte yandan fuar kaynak verimliliğini sağlamak için uygun bir şekilde sınıflandırılıyor. Çin ve Asya pazarlarında büyüme alanlarındaki fırsatlarını arttırmak için Aksesuar Vizyonu, Her Şey Sürdürülebilirlik İçin, Denim Ötesi, Dijital Baskı Alanı, Fonksiyonel Lab, Premium Yün Alanı ve Tasarımda Canlılık isimli ürün bölgeleri yeniden yer alacak. Bir dizi ülke ve bölge pavilyonunun yanı sıra grup pavilyonları da fuarda bulunacak. Itma Asia + Citme 2018 Yarn Expo Autumn, moda hazır giyim fuarı CHIC ve örgü fuarı olan PH Value ile eş zamanlı olarak düzenlenecek. Fuarlar sayesinde tek çatı altında toplanan tekstil tedarik zinciri tarafından ekstra iş olanakları sağlanması ön görülüyor. Fuar, geçtiğimiz yıl düzenlenen bahar edisyonunda, 103 ülke ve bölgeden gelen 71 binin üzerinde ticari alıcıya, 26 ülke ve bölgeden gelen 3.300 katılımcıya ev sahipliği yapmıştı.

Türkiye’den 10 Firma Katılacak

Intertextile Shanghai, uluslararası birçok katılımcının yanı sıra Türkiye'den de önemli firmaları ağırlayacak. Türkiye’nin önce gelen tekstil ve aksesuar üreticilerinden Denimes Tekstil, Deriden Etiket San. ve Tic. AŞ, Doğan Tekstil Ltd. Şti., Hatfil Tekstil İşletmeleri AŞ, Kipas Paz. ve Tic. AŞ, Merline Tekstil San. AŞ, Messe Tekstil İth. İhr. San. ve Tic. Ltd Şti., Orta Anadolu Tic. ve San. İsl. TAS., Sahsa Tekstil Konf. San. Tic. Ltd. Şti ve Soktaş Dokuma İşl. San. ve Tic. AŞ.’nin fuara katılım gösterecek.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.