Intertextile Shanghai Lideri Buluşturuyor

Intertextile Shanghai Hazırgiyim Kumaş Fuarı kumaş, aksesuar ve hazır giyim firmalarını, tedarikçilerle buluşturmaya hazırlanıyor.

  11 Ağustos 2012 17:49 Cumartesi
Intertextile Shanghai Lideri Buluşturuyor

Kumaş ve aksesuar firmalarını buluşturan Intertextile Shanghai Hazırgiyim Kumaş (Apparel Fabrics) Fuarı 22-25 Ekim 2012 tarihleri arasında Şanghay Yeni Uluslararası Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Lider üretici firmaların katılımcı olarak yer alacağı organizasyonun 60.000’den fazla ziyaretçi çekmesi hedefleniyor. Küresel piyasanın önde gelen üreticilerinin büyük pavilionlarla katılacağı etkinlik, pamuk, yün, ipek, keten, örme, kaplamalı kumaşlar, iç giyim ve mayo kumaşları, fonksiyonel kumaşlar, baskılı kumaşlar, elyaf ve iplikler, nakış, dantel ve aksesuarlar alanında son teknolojik ürünlerin sergilendiği bir gösteriye dönüşecek. Etkinliğin renk temalarının ise Masquerade, İlizyon, Bedrock, Revolution başlığıyla dört grupta seçildiği ifade edildi.

Çevreye zarar vermeyen ürünlerin üretimine yoğunlaşan firmaların bu alandaki ürünleri ile yer alması beklenen fuarda, Lenzing, Invista, Kore Kimyasal Elyaf Derneği gibi lider üreticiler doğal ve sentetik elyaf ve ipliklerinin tanıtımını yapacak. Segmentinde Asya Bölgesi’nde düzenlenen en önemli etkinlik olan, Intertextile Shanghai Hazırgiyim Kumaş Fuarı, Çin Pamuk Tekstil Derneği, Çin İplik Dokuma Derneği, Çin Yün Tekstili Derneği, Çin Elyaf Tekstil Derneği, Çin İpek Derneği, Çin Kimyasal Elyaf Birliği, Çin Boya ve Baskı Derneği, Çin Örme Sanayi Derneği, Çin Ev Tekstili Derneği, Çin Ulusal Konfeksiyon Derneği, Çin Moda Tasarımcıları Derneği, Çin Moda & Renk Derneği, Çin Dokuma Filament Derneği, Çin Tekstil ve Konfeksiyon Girişimciler Federasyonu tarafından destekleniyor.

Ülke Pavilyonlarında Ticari İlişkiler Kurulacak

Organizasyonda Çin'den sonra en çok öne çıkan ülkeler arasında Kore, Tayvan, Japonya yer alıyor. Geniş katılımlı pavilionlarda sergilenen ürünlerin damga vurması beklenen etkinlikte 12 ülke ve bölgeden gelen katılımcıların oluşturduğu gruplar merakla bekleniyor. Japon Pavilyonu’nda 40'tan fazla katılımcının yer alacağı vurgulanırken, ileri teknolojik kumaş ve işçilik gerektiren ürünlerin sergileneceği belirtiliyor. Kaplama kumaş alanında örneklerin de sunulacağı Japonya sergisinde, üreticiler yeni müşterilerini bekleyecek.

Kore Pavilyonu’nda ise 110 katılımcı ürünlerini sergileyecek. Yapay kumaşların öne çıkacağı sergide, en son elyaf ürünler ve uygulamalar sunulacak. Bu alanda önde gelen dört şirket Huvis, Hyosung Corporation, Kolon Fashion Material Inc ve Woongjin Chemical müşterileri ile buluşmayı hedefliyor. Çin'den sonra en fazla katılımcı ile organizasyonda yerinin alacak olan Tayvan ise, 136 katılımcı ile boy gösterecek. Tayvan Pavilyonu'nda uluslararası alanda pazar payını genişletmek isteyen firmalar ürünlerini sergilerken, katılımcılar da şirket imajını geliştirmek için çalışmalar gerçekleştirecek. Bu büyük pavilionların dışında Avrupa Bölgesi'nden, Türkiye, Hindistan, Endonezya, Pakistan'dan önemli katılımlar olacak.

Türkiye Avrupa Pavilyonu’nda Yer Alıyor

Avrupa Pavilyonu’nda, yaklaşık 10.000 metrekarelik alanda ürünler sunulacak. Yüksek kaliteli hazır giyim kumaş ve aksesuar ürünlerini, sergileyecek olan ülkeler arasında Belçika, Fransa, Almanya, İtalya, Portekiz, İspanya, İsviçre, Türkiye ve Birleşik Krallık yer alıyor. Türkiye'den katılan firmalar; Anteks, Bossa, Genç Mert Tekstil, Söktaş Dokuma İşletmeleri, Teknik Mensucat Sanayi Anonim Şirketi ve Yünsa olarak belirtiliyor. Çin pazarına yoğunlaştığını her fırsatta dile getiren Milano Unica ise fuarın en önemli katılımcıları arasında yerini alıyor. İtalyanlar kaliteli ürünlerini ve son teknolojik üretimlerini Çinli üreticilere ve küresel pazara sunma fırsatı yakalayacak. Ayrıca organizasyonla aynı döneme denk gelen etkinlikler ile de tekstilin kalbi Çin'de atacak. Bu yıl aynı tarihlerde Cinte Techtextil China, Yarn Expo China, Çin Örme Fuarı, üreticileri yakalamayı hedefleyecek.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.