Intertextile Shanghai Fuar Alanını Büyüttü

Intertextile Shanghai 2017 İlkbahar Edisyonu için fuar alanına bir salon daha eklendiğini duyurdu.

  16 Ocak 2017 10:00 Pazartesi
Intertextile Shanghai Fuar Alanını Büyüttü

Hazır giyim, kumaş ve aksesuar endüstrisinin dünya çapındaki fuarlarından biri olan Intertextile Shanghai Apparel Fabrics, 15-17 Mart 2017 tarihlerinde gerçekleştirilecek. 3000’in üzerinde katılımcının beklendiği fuara bu yıl 1 salon daha eklendiği duyuruldu.

Fuarın pazardaki güçlü büyümesini yansıtan ek salonla birlikte toplam etkinlik salonu yediye çıktı. Bu edisyonda özellikle kadın giyim ve aksesuar alanındaki fuar katılımcıları ve fonksiyonel kumaş sağlayıcıları dikkat çekecek.

Messe Frankfurt (HK) Genel Müdürü Wendy Wen fuarla ilgili değerlendirmesinde şu sözlere yer verdi; “Bu edisyon için, hem eski hem de yeni katılımcılarımızdan ilgi görmekten çok memnunuz. Katılımcılarımız, bu fuarın iş yapılan bir yer olduğunun farkındalar ve fuar endüstri kapsamında rakipsiz bir konumda. Bu yüzden fuar her edisyonda katılımcılarına yeni olanaklar sağlamakta. Özellikle ilkbahar edisyonu için konuşursak, büyük markaları içeren, Çinli alıcılara ulaşmak için ideal bir endüstri etkinliği. Yerli alıcılara ek olarak yaklaşık 100 ülkeden ve bölgelerden ziyaretçi bekleniyor.”

Alıcıların işini kolaylaştırmak için ürün alanları geniş kapsamlı 7 salona ayrıldı. Yurtdışından gelen katılımcılar Uluslararası Salon’da (International Hall) yer alacak ve kendi içinde yine belli bölümlere ayrılmış olacak. Bunlar içinde yer alan,

Avrupa Salonu: Önde gelen Avrupalı satıcıların yanı sıra Milano Unica Çadırı ve Fransa& Almanya Pavilyonları’na ev sahipliği yapacak.

Premium Yün Alanı: Fransa, İtalya ve İngiltere’den gelen katılımcılar yüksek kaliteli yün ve kaşmir ürünlerini sergileyecek.

Tasarım Aşkı: Dünyanın çeşitli, bölgelerinden gelen tasarım stüdyoları güncel orijinal koleksiyonlarını sergileyecekler.

Sürdürülebilirlik Hakkında Her Şey: Eco-Boutiqiue alanında sürdürülebilir ürünler, çözümler ve servisler sunan çeşitli firmalar yer alacak.

Fonksiyonel Laboratuvar: Aktif giyim ve yüksek performans pazarı için ürünler sunan katılımcılar yer alacak.

Asya Çadırları: Hindistan, Japonya, Kore, Pakistan ve Tayvan çadırları Intertextile Shanghai’de yer alacak.

Grup Çadırları: Dyetec Çadırı partnerleriyle birlikte yer alacakken, Lenzing Group Çadırı ise ilkbahar edisyonunda ilk kez yer alacak.

Çinli fuar katılımcıları 6.1,6.2, 7.1, 8.1 ve 8.2 salonlarında ve kullanım alanına göre ayrılan çeşitli ürün bölümlerinde bulunabilir. Intertextile Directions Trend Forum’u Çinli trend forumlarıyla birleşerek 2018 sezonu için ilkbahar/yaz için  gelecek temaları, renkleri, kumaşları ve desenleri açıklayacak. Ayrıca önde gelen uzmanlar tarafından tasarım ve trendler, teknoloji ve çözümleri, pazar bilgisi ve iş stratejileri ve sürdürülebilirlik konuları panel tartışmalarında yer alacak.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.