Intertextile Shanghai Apparel Fabrics Başarılı Şekilde Gerçekleştirildi

Intertextile Shanghai Apparel Fabrics 17 - 19 Mart tarihlerinde 17 ülke ve bölgeden yaklaşık 2.600 katılımcıya ve 80.533 alıcıya ev sahipliği yaptı.

  19 Nisan 2021 09:28 Pazartesi
Intertextile Shanghai Apparel Fabrics Başarılı Şekilde Gerçekleştirildi

Bu yıl fuarda ortaya çıkan ana temalar arasında pandemiden kaynaklanan yenilikçi ürünlerde artış yer aldı, hem yurtiçi hem de yurtdışı firmaların yüz yüze etkinliğe dayalı organizasyonunun avantajları, Çin pazarında toparlanma sürecinde umutları yeşertirken ana tekstil pazarlarının çoğunun 2021 gelişmeleriyle aynı çizgide ilerlemesi ümit ediliyor.

Shanghai’deki Fuarın Katılımcı Sayısı Arttı

Messe Frankfurt (HK) Ltd Kıdemli Genel Müdürü Bayan Wendy Wen fuarda şu değerlendirmeyi paylaştı: "Geçen yılın ikinci yarısında Çin'deki iki Intertextile Apparel edisyonunun ardından, küresel endüstrinin bu sezon değerlendirmesi için yeni çevrimiçi çözümlere sahip başka bir hibrit platform sunabildiğimiz için mutluyuz. Özellikle Functional Lab ve All About Sustainability zone’larında, salgına yanıt olarak yeni ürünleri sergileyen artan katılımcı sayısı memnuniyet vericiydi. Ve fuardaki katılımcılardan bu hafta Çin'deki post-pandemi sonrası toparlanmanın bu yıl etkisini yine göstereceğine dair birçok olumlu işaret ve inanç var. Bu Ağustos'taki Sonbahar Sürümü ile daha fazla küresel endüstrinin bu fırstalardan yararlanmak için burada Şanghay'da yüz yüze etkinlikte bir araya gelebileceğini umuyoruz. "Dedi.

Fuar Katılımcılardan Tam Not Aldı

Guanlian Yuan, İngiltere Tasarım Birliği Çin Temsilcisi, "Intertextile, sektörün Çin'deki en önemli ticaret fuarı, bu yüzden yıllardır katılıyoruz. Fuarda sergilenmek üzere Londra'dan gönderilen son baskıları getirdik. Bugün ziyaretçi akışı yüksek ve hepsi karar alıcı olan birçok marka tasarımcısı ve kumaş direktörü gördük. "

Orta Anadolu’da Fuarın Katılımcısı Oldu

Orta Anadolu, Türkiye Bölgesel Satışlar yöneticisi Jackal Tsang, “Ana kenevir bazlı çeşitlerimizi içeren yeni S / S 2022 koleksiyonumuzu fuara getirdik. Kenevire odaklandık çünkü sürdürülebilir bir malzeme ve doğal olarak antibakteriyel özelliklere sahip, bu da onu şu anda dünya çapında popüler bir ürün haline getiriyor. Çin pazarındaki göreceli hızlı toparlanma ve geri kazanım nedeniyle, geçtiğimiz yıl iç pazara odaklandık. "

Bay Robert Wang, Kıdemli Müdür, Wedtex Industrial Corp, Tayvan “Nakış ürünlerimiz bu yıl özellikle popüler oldu ve şimdiden üretilmeye hazır 1000 metreden fazla sipariş aldık. Müşterilerimizin tümü doğrudan sipariş verdi ve toplamda yaklaşık 200.000 RMB tutarında sipariş aldık. Yaklaşık 30 müşteri grubunu ağırladık ve bunların arasından 12 grup yeniydi."

İtalyanlar İlgi Çekti

Hong Cui, Vitale Barberis Canonico SpA, İtalya Satış Direktörü, “Ferah, rahat, bakımı kolay ve çevre dostu ürünler şu anda ana trendler ve fuar, 20 yıldan sonra katılmaya kararımızın nedenlerinden biri olan bu ana trendleri keşfetmemize yardımcı olabilir. En yeni örme ve spor giyim kumaşlarımızı sergiliyoruz ve her zaman fuara gelen Çin'deki en önemli müşterilerimizle buluştuk. Genel olarak Çin pazarı hakkında oldukça iyimseriz.

Zheng Liu, Alumo AG, İsviçre Ürün Müdürü, "Salgının ortasında, İsviçre'den HeiQ ile işbirliği yaptık ve pandemiyle ilgili trendleri karşılamak için weba'nın ürünlerine antibakteriyel uygulama ekledik. Bu ürünler halihazırda Avrupa'da ve ABD'de bireysel maske imalatı için kullanılıyor. Fuar, sektörün farklı müşterileri merkezi bir yerde kısa sürede ağırlaması için etkili ve prestijli bir platformdur. Yeni müşterilerin de bize ulaşması kolaylaşırken aynı zamanda mevcut müşterilerimizle de bir araya gelebiliyoruz. "

Ms Jing Ren Li R&D Textile Co Ltd, Kore Departman Başkanı, “ Intertextile'e her yıl katılıyoruz ve bu sürümde müşterilerde bir toparlanma olduğunu fark ettik. Genel olarak standımız hem yeni hem de mevcut müşteriler arasında popüler oldu, bu yüzden memnunuz. "


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.