Intertextile Shanghai Kapılarını Açtı

Dünyanın önde gelen kumaş ve aksesuar tedarikçileri uluslararası markalarla buluşturan Intertextile Shanghai kapılarını 2637 katılımcı ile açtı

  18 Mart 2015 10:42 Çarşamba
Intertextile Shanghai Kapılarını Açtı

Messe Frankfurt tarafından Çin’de 18-20 Mart tarihleri arasında düzenlediği Intertextile Shanghai 2015 Uluslararası Hazır Giyim Kumaşları ve Aksesuarları Fuarı’nın Bahar Edisyonu, tüm dünyadan tekstil sektörünü bir araya getirdi. 24 ülkeden 2 637 katılımcıya ev sahipliği yapan fuara Türkiye’den sadece 4 firma katıldı.

Şanghay Ulusal Kongre ve Fuar Merkezinde gerçekleştirilen fuarı ,Tekstil Dünyası Yayın Grubu editörleri, Türkiye’den katılan tek yayıncı kuruluş olarak yerinde takip ediyor.

Geçtiğimiz yıllarda en çok ilgiyi çeken SalonEurope 260 ve Milano Unica 120 katılımcı ile Avrupa’nın önde gelen kumaş ve aksesuar tedarikçileri fuar süresince yerel alıcıların yanı sıra uluslararası markalarla buluşturdu. 100.00’in üzerinde ziyaretçi beklenen fuarla eş zamanlı olarak Yarn Expo, Ph Value ve daha önce Beijng’te yapılan CHIC düzenleniyor.

CHIC’e İstanbul Deri ve Deri Mamulleri İhracatçıları Birliği (İDMİB) Türk pavilyonu ile katılım sağladı. 15 firma ile katılan İDMİB,  CHIC’te en çok ilgiyi toplayan pavilyonlar arasında yer alıyor.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.