INDA Geleceğin Nonwoven Teknolojilerini Ödüllendiriyor

INDA tarafından düzenlenen Hygienix İnovasyon Ödülü™, yeni nesil nonwoven hijyen ürünleri ve teknolojilerini ödüllendiriyor.

  24 Ağustos 2016 08:00 Çarşamba
INDA Geleceğin Nonwoven Teknolojilerini Ödüllendiriyor

Nonwoven Kumaş Endüstrisi Birliği-INDA, tarafından ilk kez verilecek olan Hygienix İnovasyon Ödülü™ için aday başvuruları başladı. Ödül için aday olan endüstri profesyonelleri, teknik olarak gelişmiş ve yaratıcı özelliklere sahip nonwoven ürünlere ait teknolojik inovasyonlarını sunacaklar. Eski adı Visionary Award® olan bu prestijli ödül, 24-27 Ekim 2016 tarihlerinde, Florida Eyaleti-Orlando şehrinde gerçekleşecek olan ödül töreninde takdim edilecek.

INDA’nın ödül kapsamında düzenleyeceği konferansta yer vereceği sunumlar arasında ise kullan-at hijyen ürünleri, nihai ürün bileşenleri, dayanıklı hijyen ürünleri, fabrikasyon teknikleri veya imalat sırasında kullanılan teknolojiler yer alıyor. Ödül için dikkate alınacak kategoriler kapsamında ise, kadın hijyen ürünleri, çocuk bezi, inkontinans ürünleri, hammadde, ekipman teknolojisi, yeniden kullanılabilir ürün veya teknolojiler ve nonwoven kullanılan kompozitler bulunuyor. INDA Başkanı Dave Rousse, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Hygienix 2016, hijyen ve kişisel bakım ürünleri alanında tedarik sistemini oluşturanların kaçırmamaları gereken bir etkinlik. Hygienix İnovasyon Ödülü™, ürün yeniliklerinin farkına varmak ve mükemmeliği teşvik etmesi yönünden yer verilecek konferansın da en önemli unsurlarından birini oluşturmaktadır.” sözlerine yer verdi.

Başvuruların ardından belirlenen finalistler arasından kazananlar ise 27 Ekim tarihinde ilan edilecek.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.