IHI Dalgakıran KTM 2019’a Çıkarma Yapıyor

KTM 2019 Fuarı’na katılımlarını açıklayan IHI Dalgakıran Genel Müdürü Tüfekci, “Fuar, birçok müşteri adayıyla temas etmemizi sağlıyor” dedi.

  03 Eylül 2019 00:00 Salı
IHI Dalgakıran KTM 2019’a Çıkarma Yapıyor

Japonya’nın önde gelen teknoloji şirketlerinden Japon IHI Corporation ile Kompresör sektörünün öncü ismi Türk Dalgakıran Makine ortaklığıyla 2017 yılında kurulan IHI Dalgakıran Makine, KTM 2019 Fuarı’na katılımını açıkladı.

Japon ve Türk Mühendislerinin ortak çalışmaları ile Türkiye’de üretilen ilk ve tek turbo kompresör olan IHI DALGAKIRAN Turbo Kompresörleri, demir çelikten otomotive, tekstilden madencilik sektörüne kadar sanayinin birçok alanına hizmet veriyor. Kocaeli'deki üretim tesislerinde büyük bir yapılanmayla üretim yapan IHI Dalgakıran Makine’nin toplam istihdamının %40’ı, alanında uzman mühendis kadrosundan oluşuyor.

Türkiye’nin tamamında satış ve servis hizmeti sunan IHI Dalgakıran, Uluslararası Kahramanmaraş Tekstil Makineleri Fuarı’nda gövde gösterisi yapmaya hazırlanıyor. Kahramanmaraş Fuar Merkezi (KAFUM)’nde fuar ziyaretçilerini ve sektör temsilcilerini ağırlayacak olan firma, geliştirdiği makinalarını tanıtacak.

“Geçen Yıl KTM Fuarı’nda Birçok Potansiyel Müşteriyle Tanıştık”

IHI Dalgakıran Genel Müdürü Yakub Tüfekci, firmanın KTM 2019’a katılımıyla ilgili; “IHI Dalgakıran olarak KTM Fuarı’na ikinci kez katılıyoruz. Geçtiğimiz yıl gerçekleşen KTM Fuarı’nda birçok potansiyel müşteriyle tanıştık ve ürettiğimiz turbo kompresörleri hem sektörün önde gelen yöneticilerine hem de kompresör kullanıcılarına tanıtma, turbo teknolojisiyle tanıştırma fırsatı bulduk. Başta Kahramanmaraş olmak üzere Gaziantep, Adana ve çevre illerde IHI Dalgakıran Turbo Kompresörlerini kullanan birçok müşterimiz var. Fuarda yeni müşterilerle tanışmanın yanında aynı zamanda mevcut müşterilerimizle de buluşma imkanı yakalıyoruz.” sözlerine yer verdi.

“Özellikle tekstil sektöründe çok tercih edilen Class0 sertifikasına sahip %100 yağsız hava üreten TRE Serisi turbo kompresörümüzü fuara getireceğiz.” diyen Tüfekci, “Aynı zamanda üstün Japon mühendisliğinde hazırlanmış ana akşamlarımızı da ziyaretçilerimizle buluşturacağız.” ifadelerini kullandı.

“KTM 2019 birçok müşteri adayıyla temas etmemizi sağlıyor”

IHI Dalgakıran’ın Türkiye pazarındaki hedeflerine ilişkin de açıklama yapan Yakub Tüfekci, şu sözleri sarf etti:

“Dünya genelinde enerji maliyetleri yükseliş trendinde. Ülkemizde bu durum en çok üreticiyi etkilemekte. Özellikle tekstil sektöründe nihai ürün maliyetinin büyük bir bölümünü basınçlı hava tüketimi belirlemektedir.

Klasik kompresör teknolojilerine göre yüzde 35’e varan enerji tasarrufu sağlayan IHI Dalgakıran Turbo Kompresörleri ile enerji verimliliğinde işletmeler için ekonomik çözümler üretiyoruz. Ürünlerimizde, yüksek mühendislikle geliştirdiğimiz kontrol panelindeki veri akışı sayesinde ürünümüzü sahada çalışırken de takip edebiliyor, yaygın satış ve servis ağımızla yurt içinde ve dışında müşterilerimizin ihtiyaçlarına anında çözüm üretebiliyoruz. Yürüttüğümüz Ar-Ge çalışmaları ve Endüstri 4.0’a uyumlu sistemlerle ürettiğimiz turbo kompresörlerin verimliliğini her geçen gün artırarak, işletmelerde maliyetleri düşürüyoruz.”

IHI Dalgakıran’ın Türkiye pazarındaki hedeflere ulaşmasında önemli bir yeri olduğunu sözlerine ekleyen Tüfekci; “Fuar sadece Kahramanmaraş ve çevre iller değil, Ege’den Marmara Bölgesi’nden ve hatta yurtdışından da birçok müşteri adayıyla temas etmemizi sağlıyor.” dedi.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.