IAF Kongresi Portekiz’de Yapılacak

Uluslararası Giyim Federasyonu (IAF) 24-28 Eylül tarihleri arasında Portekiz’in Oporto kentinde 28. IAF Dünya Giyim Kongresi’ni gerçekleştirecek.

  15 Ekim 2012 17:53 Pazartesi
IAF Kongresi Portekiz’de Yapılacak

Uluslararası Giyim Federasyonu (IAF) 24-28 Eylül tarihleri arasında Portekiz’in Oporto kentinde 28. IAF Dünya Giyim Kongresi’ni gerçekleştirecek. Etkinlikte Hazırgiyim Perakendecileri ve Tüketici Davranışları oturumu sektörün önde gelen isimlerinin yapacağı konuşmalarla önem kazanıyor. Oturumun ana başlıklarını ise; ana moda pazarındaki gelişmeler, markalaşma, çapraz yönlendirme.

 

28.IAF Dünya Giyim Kongresi’nde gerçekleştirilecek bu oturumun moderetörlüğünü İngiltere merkezli Industry Forum Services Ltd Ceo’su Ken Watson üstlenecek.   Avrupa, Ortadoğu, Afrika, Asya ve Amerika’daki firmalara dönük çalışmaları olan Ken Watson, markaların elyaf tedariğinden pazarlama sürecine, uluslararası giyim perakendeciliği, toptan satış, distribütörlük ve üretim konularında uzman bir kişi olarak tanınıyor. Oturumun ana konuşmacısı ise Eurominotor International’ın Giyim Araştırmaları Birimi’nin Küresel Başkanı Magdalena Kondej. Açılış konuşmasını yapacak olan Kondej küresel giyim endüstrisi için yıllık araştırmaları programının yöneticisi konumunda bulunuyor.

 

Etkinlik kapsamında deneyimlerini paylaşacak olan konuşmacılar şöyle sıralanıyor; Hindistan merkezli Shopper Stop firmasından Govind Shrinkhande, Hollanda merkezli G-Star RAW’dan Shubhankar Ray, Portekiz merkezli Fast Forward Innovation’dan Isabel Cantista, Benelüks merkezli Gfk Panel Services’ten Koen Snoeren.

 

 

24-28 Eylül tarihleri arasında Oporto’da yapılacak olan etkinlik “Değişen Çevre İçinde Moda İşi” temasına odaklanıyor. Kongrenin 26 Eylül tarihli ekonomi başlıklı oturumunda Türkiye’den İHKİB temsilcisi Hasan Arat da görüşlerini aktaracak.

 


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.