HP Yeni Dijital Baskı Çözümlerini Tanıttı

Baskı teknolojilerinin ünlü markası HP, geniş kapsamlı ve yeni dijital geniş format çözümlerini Fespa Eurasia 2013 Fuarında tanıttı.

  13 Ekim 2013 02:27 Pazar
HP Yeni Dijital Baskı Çözümlerini Tanıttı

HP, tabela ve afiş baskı hizmeti sağlayıcılarının daha yüksek üretkenlik, kalite ve uygulama çeşitliliğine ulaşmalarına yüksek değerdeki uygulamalarla destek olma sürecini, Türkiye’de 03-05 Ekim 2013 tarihleri arasında İstanbul’da yapılan FESPA Eurasia 2013 fuarında gözler önüne serdi.

HP’nin etkinlikte gün yüzüne çıkaracağı endüstri lideri portföyü içerisinde kısa bir süre önce duyurulan ve Türkiye’de ilk kez görücüye çıkacak HP Latex 3000 yazıcı yer alıyor. HP’nin büyüyen latex portföyüne en son eklenen 3,2m hem iç hem de dış mekan uygulamaları için etkileyici bir hız sunarken, sahip olduğu altı renk 10.560 ile olağanüstü baskı kalitesi için 1200dpi yerel çözünürlük sunuyor.

HP Latex 3000 yazıcının en önemli özellikleri arasında birçok ısı hassasiyetine sahip alt maddenin de dahil olduğu daha geniş ortam çeşitliliği sağlayan HP Latex İyileştirici yer alıyor. Bu yeni mürekkep çözümü yüksek hızlarda istikrarlı görüntü kalitesinin yanında düşük sıcaklıklarda verimli mürekkep kurumasına da olanak tanıyor. Üçüncü nesil HP 881 Latex mürekkepler çiziklere karşı belirli maddeler üzerindeki sert solvent mürekkeplerle kıyaslanabilecek seviyede bir direnç sergiliyor, böylelikle perakende afişleri, dış mekan reklamcılığı, araç grafikleri ve iç mekân dekorasyonu gibi uygulamalar için ideal sonuçlar sunuyor.

Endüstrinin ilk çok rulolu ePrinter’ı

HP, Designjet Z-serisi portföyünü, baskı merkezlerinin ihtiyaçlarını karşılamak için tasarlanan, endüstrinin ilk çok rulolu, geniş formatlı ePrinter’ı HP Designjet Z5400 PostScript ePrinter ürününü ilk kez Türkiye’de FESPA Eurasia 2013 fuarında tanıttı.

Baskı merkezlerinin sıklıkla acil ve çeşitli iş taleplerine yanıt vermelerini sağlamak amacıyla geliştirilen HP Designjet Z5400 PostScript ePrinter baskı seçeneklerini artırarak, büyük bir yatırım sermayesi gerektirmeden daha fazla talebe yanıt verilebilmesini sağlıyor.

1,11 metre boyutundaki cihaz posterler, fotoğraflar, kanvaslar, arkadan aydınlatmalı baskılar, iç mekan levhaları, satış noktası posterleri, el çizimleri ve haritalar gibi büyük formatlı baskı uygulamalarının yüksek görüntü kalitesi ile basılabilmesini sağlıyor. HP ePrinter iki rulolu içerik haznesi ve otomatik geçiş özellikleri ile anahtar teslim baskı projelerinin oldukça hızlı bir şekilde tamamlanmasını sağlıyor. Böylelikle içeriğin değiştirilmesi esnasında oluşabilecek zaman kaybı önlenirken çoklu baskı işlerinde aksama sürelerini azalttığı için baskı merkezinin üretkenliğini artırmasına yardımcı oluyor.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.