Hohenstein Group, Güvenli Tekstilleri Ele Alacak

Hohenstein Group, ‘Birlikte tekstilleri güvenli kılıyoruz’ sloganıyla, A+A Fuarı’nda iş güvenliğinde koruyucu tekstiller konusuna yoğunlaşacak.

  02 Ekim 2017 01:00 Pazartesi
Hohenstein Group, Güvenli Tekstilleri Ele Alacak

İş yerinde kişisel koruma, iş güvenliği ve sağlık alanına odaklanan A+A Fuarı, 17-20 Ekim 2017 tarihlerinde Düsseldorf’ta gerçekleştirilecek. Zararlı madde testlerinin uygulanmasında dünya çapında bilinen, STANDARD 100 by OEKO-TEX® ve LEATHER STANDARD by OEKO- TEX® gibi sertifikasyon sistemiyle güvenli  tekstil zincirini belirleyen Hohenstein Group da fuarda yer alacak.

‘Birlikte tekstilleri güvenli kılıyoruz’ sloganıyla fuarda yer alan Hohenstein Group, PPE ve işlevsel iş giysileri ile ilgili projeleri ele alacak. Group ayrıca ihale sürecinden kalite güvencesine, tekstil desenlerinden, zararlı madde testleri ve spesifik PPE testlerine kadar geniş bir alanda projeleri ele alacak.

Hohenstein, A+A’da iş giysilerinin hem pratik hem de sağlamlığı konusunda da bir dizi tavsiyede bulunacak. Her mesleğin tipik postürleri ve hareketleri vardır. Bunlar desen ve uygunluğun geliştirilmesinde kullanılır. Üretimde etkili uygulamanın sağlanması için Hohenstein da her bir giysi parçası için tüm parametreleri detaylı bir şekilde belirleyerek malzeme gereklilikleri, bitmiş ölçümler ve kullanım uygunluğunu tanımlayacak. Giyim ve desen teknolojisi uzmanları ise optimum giyinme rahatlığı sunan ürünleri anlatacaklar.

YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.