HKTDC Hong Kong Bebek Ürünleri Fuarı Kapılarını Açıyor

Dokuzuncu kez gerçekleşecek olan HKTDC Hong Kong Bebek Ürünleri Fuarı, bebek- çocuk ürünleri sektörünün önemli markalarına ev sahipliği yapacak.

  10 Ocak 2018 01:00 Çarşamba
HKTDC Hong Kong Bebek Ürünleri Fuarı Kapılarını Açıyor

2017 yılının ilk sekiz ayında, Hong Kong’un toplam bebek ürünleri ihracatı bir önceki yıla göre yüzde 21,5 yükselişle 644 milyon dolar olarak açıklandı. Çin, Makau, ABD ve İngiltere’nin ana ihracat pazarları olarak yer aldığı bebek-çocuk ürünleri sektöründe yer alan önemli markalar, HKTDC Hong Kong Bebek Ürünleri Fuarı’nda buluşmaya hazırlanıyor.

HKTDC Hong Kong Bebek Ürünleri Fuarı 8 -11 Ocak 2018 tarihleri arasında Hong Kong Kongre ve Sergi Sarayında gerçekleşecek. Dokuzuncusu düzenlenen fuarda, bebek ve çocuk ürünleri konusunda geniş bir ürün yelpazesi sunulacak.  570 uluslararası katılımcının yer alması planlanan fuarda, satın alma heyetleri ve bireysel alıcılarla birlikte yoğun bir ziyaretçi trafiği bekleniyor. Fuarın 2017 yılında gerçekleştirilen edisyonunda 30 binin üzerinde uluslararası ziyaretçi ağırlanmıştı.

Geniş Yelpazedeki Ürünler Tema Alanlarında Sergilenecek

Alıcıların kaynak arayışlarını en uygun hale getirmek için Brand Name Gallery’nin de içinde bulunduğu tema alanları ve kategorilere ayrılan fuar alanı, 16 ülke ve bölgeden gelen 50 markanın yer alacağı özel bölümlere ev sahipliği yapacak. Bunun yanı sıra fuara ilk defa katılan Hong Kong Çocuk, Bebek, Hamile Ürünleri Sanayi Birliği (KHCBMIA) Pavilyonu yedi, Singapur Pavilyonu ise altı firma ile kaliteli bebek ürünlerine yer verecekler.

Kore Pavilyonu ise, i-angel (bebek taşıma araçları), Dwingular (oyun matı), Daiichi (bebek arabası) ve Haenim Co., Ltd. (elektrikli cihazlar) gibi ünlü markalarında bulunduğu 25’den fazla katılımcı ile fuara geri dönüyor. Kongre Salonunda düzenlenecek olan “World of Strollers & Gear II” etkinliği ise ödüllü ve kaliteli bebek arabaları başta olmak üzere bebek oto koltuklarını sergileyecek. Diğer etkinlik alanlarında da son teknoloji ürünler, bebek yatak ürünleri ve bebek mobilyaları, bebek gıdaları ve sağlık bakım ürünleri sergilenecek.

Fuar süresi boyunca, sektör temsilcilerinin iş bağlantıları kurmaları ve pazar bilgilerini paylaşmaları için çeşitli seminerler, alıcı forumları, ürün lansmanı gibi etkinlikler de düzenlenecek.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.