Herzog En Yeni Endüstri 4.0 Ürününü Tanıttı

Alman firma Herzog, ITMA 2019'da yeni geliştirdiği Endüstri 4.0 ürününü tanıttı.

  03 Temmuz 2019 00:00 Çarşamba
Herzog En Yeni Endüstri 4.0 Ürününü Tanıttı

Örgü teknolojisinde lider firmalardan biri olan Alman firma Herzog’un CEO’su Dr. Janpeter Horn, ITMA 2019'da en yeni Endüstri 4.0 ürünlerini tanıttı: Müşterinin Herzog ve diğer makinelerin verilerine kolayca erişebileceği uygulama kutusu olan PLC (Programlanabilir Mantık Denetleyici).

Veriler, müşteri tarafından bağlantı uçlarında veya başkalarında oluşturulan gösterge panolarında görselleştirilebiliyor. Veriler, anahtar figürler, alarmlar veya analizler oluşturarak işlenebiliyor. Dr. Horn konuyla ilgili şöyle dedi: “Endüstri 4.0 ile başlamak, mutlaka büyük bir projeye son vermek veya yazılım ve danışman ekipleri çalıştırmak anlamına gelmiyor. Endüstri 4.0 senaryolarına canlı bir başlangıç sunuyoruz.”

Bu yalın yaklaşımı gerçekleştirmek için ortaya çıkan çözüm, mağaza katındaki cloud teknolojilerini kullanıyor; ucuz uygulamalar için açık kaynaklı teknolojiler; internet bağlantısı gerektirmiyor. Bu temel avantaj ancak akıllı telefonlar ve tabletler için geçerli olan uygulamaların “tek tıklamayla” yüklenmesiyle gerçekleşiyor.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.