Hazır Giyimin Kalbi İftarda Buluştu

Konfeksiyon Yan Sanayicileri Derneği, geleneksel iftar davetini bu yıl üyesi olduğu Moda ve Hazır Giyim Federasyonu’nu İstanbul dernekleri ile ortak ev sahipliğinde gerçekleştirdi.

  16 Haziran 2016 09:05 Perşembe
Hazır Giyimin Kalbi İftarda Buluştu

Konfeksiyon Yan Sanayicileri Derneği(KYSD) ile Moda ve Hazır Giyim Federasyonu’nun(MHGF) İstanbul’daki dernekleri ile ortak ev sahipliğinde Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde 15 Haziran akşamı gerçekleşen iftar daveti tekstil ve iş dünyasının üst düzey temsilcilerinin yanı sıra firma sahiplerinin katılımıyla kalabalık ve görkemli bir buluşmaya sahne oldu.

MHGF Başkanı Hüseyin Öztürk ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra,  KYSD Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Murat Özpehlivan ve yönetim kurulu üyeleri davetlileri kapıda karşıladı. Gerçekleşen iftar davetine katılanlar arasında İstanbul Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçı Birlikleri Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Gülle de yer aldı. Türk mutfağının leziz yemekleriyle ağırlanan misafirler, Klasik Türk Müziği dinletisinin ardından gerçekleştirilen semazen gösterisini izleme fırsatı buldular.

MHGF Başkanı Hüseyin Öztürk yaptığı açılış konuşmasında Ramazan ayının coşkusunu bir arada yaşamak amacıyla düzenlenen bu iftarın birlik ve beraberliğe olan katkılarına vurgu yaparak geceye destek olanlara teşekkürlerini iletti. Ardından söz alan İTHİB Başkanı İsmail Gülle’de babadan miras kalan mesleklerinin çok zor zamanlardan geçtiğini belirterek, tüm bu zorluklara göğüs geren tekstil üreticilerinin ülkenin kalkınmasında ve büyümesinde çok büyük emeğe sahip olduğunu vurguladı. “En güzel ses çalışan makine sesidir.” diyen Gülle, babası ile yaşadığı bir anekdotu paylaşarak, tekstil sektörünün önemine vurgu yaptı. Sektör temsilcilerinin birlik ve beraberliğini bu iftarda görmekten duyduğu memnuniyeti de dile getiren Gülle, Ramazan’ın bereketinin kazançlarına yansımasını temenni ederek konuşmasını sonlandırdı.

İftar daveti ile ilgili değerlendirmelerini paylaşan KYSD Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Murat Özpehlivan ise, “Moda Federasyonu İstanbul Dernekleri işbirliğinde gerçekleştirilen iftar organizasyonu sektörün birlik ve beraberliğini yansıtması açısından oldukça önemliydi. Bu büyük organizasyon başarı ile gerçekleştirildi ve kardeşliğin pekiştiği, paylaşmanın ve bereketin gün yüzüne çıktığı hoş bir akşam oldu. Biz de KYSD olarak organizasyonun başından sonuna dek yer aldık ve güzel bir Ramazan akşamında üye ve meslektaşlarımızla bir araya gelme imkanı bulduk.  Derneklerin en büyük misyonu ve görevi kuşkusuz birlikte hareket edebilme anlayışını oluşturmaktır. Bu anlamda organizasyon vesilesiyle sektörümüzün değerli mensupları ile hasbihal etme fırsatı bulduk. Katılan tüm üyelerimizin de bu güzelliği sonuna kadar idrak ettiği kanaatindeyim. Umarım sektörel birliğimizin aynası olan bu tür organizasyonlar daha geniş çaplı ve kapsamlı bir biçimde yeni bir geleneğin oluşmasına vesile olur.” sözlerine yer verdi.

 


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.