Güncel Gelişmeler Çerçevesinde Tekstil Teknolojiler Sempozyumu

Güney Bölge Şubesi tarafından her yıl organize edilen GGÇTT sempozyumu, 6. Edisyonunu 12 Mayıs’ta Gaziantep’te gerçekleştirilecek.

  19 Mart 2013 00:54 Salı
Güncel Gelişmeler Çerçevesinde Tekstil Teknolojiler Sempozyumu

Güncel Gelişmeler Çerçevesinde Tekstil Teknolojiler (GGÇTT) sempozyumunun 6. edisyonu TMMOB Tekstil Mühendisleri Odası Güney Bölge Şubesi tarafından, 12 Mayıs 2012 tarihinde Gaziantep’te düzenlenecek. Zeugma Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan sempozyum ve organizasyonun tümüne katılım ücretsiz olacağı duyuruldu. Sempozyuma kayıt yaptıran herkes sempozyum sonunda, sempozyum ait dökümanların bulunduğu flash bellekler dağıtılacak. Ayrıca, Gaziantep’de gerçekleştirilecek olan etkinlik için Adana ve Kahramanmaraş’tan ücretsiz servisler sağlanacak.

 

GGÇTT sempozyumunun hedefi; tekstilin farklı temel anabilim dalları hakkında güncel, teknik ve teknolojik gelişmeleri ortaya koymak ve tartışmak olarak duyuruldu. Tekstil sektörünün tüm bileşenlerinin bir araya geleceği etkinlik kapsamında, tekstilin farklı disiplinlerinde faaliyet gösteren ve teknoloji üreten firmalar, bu teknolojiyi kullanan ve işletme şartlarında Ar-Ge’sini yapan sanayiciler ve bu teknolojinin oluşmasında ve sürekli gelişmesinde temeli oluşturacak Ar-Ge faaliyetlerini yürüten, takipçisi olan akademisyenler bildirileri ile yer alacak.

 

Sempozyumun sektörel ve eğitsel amaçları şöyle sıralanıyor; farklı birimlerde görevlerini sürdüren sektörün tüm bileşenlerini bir araya getirmek, tekstil teknolojileri hakkında güncel bilgilere erişmek, yeni ürünler hakkında detaylı bilgilere sahip olmak, açılan stantlar ile üretici ve tüketiciyi direkt olarak bir araya getirmek, farklı üniversitelerin Tekstil Mühendisliği Bölümlerinde okuyan öğrencileri, sanayide meslek hayatlarını devam ettiren Tekstil Mühendisleri ve diğer tekstilcilerle bir araya getirmek

 

GGÇTT seminerlerinin ilki Adana’da 610, ikincisi Kahramanmaraş7ta 450, üçüncüsü Gaziantep’te 400, dördüncüsü Kahramanmaraş’ta 540 ve beşincisi yine Gaziantep’te 490 kişinin katılımıyla gerçekleştirilmişti. Adana, Kahramanmaraş, Gaziantep, Kayseri, Malatya, Hatay, Adıyaman ve Şanlıurfa’nı yanı sıra, İstanbul, İzmir, Bursa ve Çorlu’dan da yoğun ilgi gören etkinliğe bu yıl 550 kişiye yakın bir katılım bekleniyor.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.