Fransız Makineleri Son Yenilikleriyle Görücüye Çıktı

Tekstil makine ihracatında önemli bir paya sahip olan Fransız Tekstil Makine üreticileri, tekstil teknolojisindeki son yeniliklerini ITMA Asia + Citme 2016’da tanıttı.

  04 Kasım 2016 09:00 Cuma
Fransız Makineleri Son Yenilikleriyle Görücüye Çıktı

Fransız Tekstil Makine Üreticileri Birliği (UCMTF) çatısı altında ITMA Asia+Citme 2016’da yer alan Fransız Makineciler, uzun elyaf eğirme, iplik bükme ve kontrol, ısı ayarlama, halı sistemleri, nonwoven, boyama, apreleme ve geri dönüşüm alanlarındaki yenilikleri sergiledi.

Son inovasyonlarını Şanghay’da sergileyen Fransız tekstil makine üreticileri arasında; NSC Fiber to Yarn, Laroche, FIL Control, Aesa Air Engineering, Superba, Dollfus & Müller ve Trelleborg yer aldı.

Birliğin Genel Sekreteri Evelyne Cholet, fuarla ilgili değerlendirmesinde şu açıklamalara yer verdi; “Çin ulusal pazarının hızlı bir şekilde büyüyeceğini ve hazır giyim, ev tekstili ve teknik tekstillerin üretimi için en iyi, etkili ve enerji tasarruflu makinelere çok daha fazla ihtiyaç duyulacağını düşünüyorum. Müşterilerimizin ihtiyaçlarına cevap vermek için iyi bir konumda bulunuyoruz. ITMA Asia + Citme 2016’da bir kez daha müşterilerimizi ağırlamaktan çok mutluyuz.”

Çin ve diğer Asya ülkelerinden gelen ziyaretçiler, Fransız şirketlerin sunduğu yeniliklere büyük ilgi gösterdi. Yeni iş bağlantılarının kurulduğu etkinlik sırasında, müşterilerden gelen talepler de Fransız üreticiler tarafından yakından takip edildi.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.